Story of the day: Νοσηλευτής έμεινε στην κυριολεξία μισός μετά από 6 εβδομάδες διασωληνωμένος με κορωνοϊό – Πως ήταν, πώς έγινε (φωτό)

Σοκαριστική μεταμόρφωση ασθενούς με κορωνοϊό....

Δύο φωτογραφίες όπου έδειχνε πώς ήταν πριν μολυνθεί με κορωνοϊό και μετά το εξιτήριο, ανήρτησε ένας 43χρονος από την Καλιφόρνια στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Μάικ Σκουλτζ, ένας 43χρονος νοσηλευτής, κόλλησε τον ιό και όπως έγινε γνωστό έμεινε στην εντατική για 6 εβδομάδες. 

 

 

Ο 43χρονος συνήθως αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έχει πάνω από 30.000 οπαδούς, βίντεο από προπονήσεις, selfies που επιδεικνύουν τους μύες του αλλά και φωτογραφίες με τον σύντροφό του.

 

 

Όλα αυτά όμως άλλαξαν αφού ο Covid τον έκανε να χάσει 23 ολόκληρα κιλά και να μείνει στην κυριολεξία μισός. 

 

 

 

 

''Ήθελα να δείξω σε όλους πόσο άσχημα είναι να είσαι σε παροχή οξυγόνου ή διασωληνωμένος για έξι εβδομάδες έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάικ Σουλτς, νοσηλευτής από το Σαν Φρανσίσκο χωρίς υποκείμενο νόσημα. Όπως πρόσθεσε: Ανάμεσα σε άλλα πράγματα, ο κορονοϊός μείωσε τη δυναμική των πνευμόνων μου με πνευμονία. Για περισσότερες από οκτώ εβδομάδες είμαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους. Κάθε μέρα το παλεύω να αυξήσω τη δυναμική των πνευμόνων μου. Θα επιστρέψω εκεί που ήμουν υγιέστερος αυτήν τη φορά, ίσως και να κάνω αερόβια άσκηση για την καρδιά'', τόνισε ο ίδιος. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a good chest and back workout. Heading to Miami tomorrow night for my first Winter Party. Looking forward to meeting old and new friends. #chestday #backday #iamready #scruff #scruffy #haggard

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike (@thebearded_nurse) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sooooo ready to take over a week off work and relax in Miami this week with my best friends. Come on 3:30! Get here. #vacationready #malenurse #murse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike (@thebearded_nurse) στις

 

Ο Σουλτς εισήχθη στο νοσοκομείο ενώ ζύγιζε 86 κιλά και ήταν πολύ γυμνασμένος με εξαιρετική γράμμωση. Μέσα σε έξι εβδομάδες νοσηλείας έχασε σχεδόν 23 κιλά και πλέον θυμίζει σκιά του εαυτού του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ