Η στιγμή που η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου στο στούντιο του MEGA: «Μεγάλη μου τιμή» (Βίντεο)

Δείτε βίντεο με πολύ τραγούδι και συγκίνηση

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου. Το κανάλι εδώ και εβδομάδες κρατάει συντροφιά στο κοινό με κουρυφαίους Έλληνες ερμηνευτές.

 

 

 

 

 

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια σάρωσε τα social media με hashtag #spitimetinatasa να είναι πρώτο στο twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες χαρίζοντας στο κοινό τρεις ώρες γεμάτες υπέροχες μελωδίες, φορώντας ένα κοστούμι της zimmermann.

 

 

 

Μαζί της σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία ήταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έκανε την Νατάσα Θεοδωρίδου να δακρύσει αλλά και χορέψει και ζεϊμπέκικο.

 

 

 

 

 

 

 

«Εσύ είπες ‘ράγισα’ και εγώ είπα δάκρυσα», ήταν τα λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά την ερμηνεία της Πίτσας Παπαδοπούλου.

 

 

 

Από την παρέα της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο επιστήθιος φίλος της Παντελής Καναράκης ο οποίος με το πηγαίο χιούμορ του έδωσε άλλη νότα στη βραδιά.

 

 

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που έφτασε στις οθόνες μας, αλλά και όλο τον κόσμο, και μας καληνύχτισε με ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της, το «Έλα που φοβάμαι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ