Κέρκυρα: Τα σκυλιά εντόπισαν «δράκο του Κάβου» σε χαράδρα – Ο 47χρονος που βγήκε με νόμο Παρασκευόπουλου, φέρεται να βίασε ξανά - Είχε καταδίκη για 6 βιασμούς (Φωτό)

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται μετά από τρεις εβδομάδες ο «Δράκος του Κάβου», ο οποίος κατηγορείται για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Λευκίμμη.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση σε χαράδρα περίπου 200 μέτρων, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τις αρχές που τον είχαν εντοπίσει.

Το χρονικό

Δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης έγινε από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «Δράκο» ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Δεκαεπτά μέρες πέρασαν και πλέον ο Δράκος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος έγινε αντιληπτός από περαστικό, στην περιοχή Αη Γόρδη Παλιοχωρίου στην Λευκίμμη που ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Η πυροσβεστική ανέλαβε τον απεγκλωβισμό του.

 

 

Τα προσωπικά του αντικείμενα

Κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο 47χρονος βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα από ηλιακή ενέργεια ώστε να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Φωτογραφίες: kerkyrasimera.gr

 

Είχε καταδικαστεί και αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί το 2012 53 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ