Μία ευτραφής κυρία δηλώνει encourager, όχι influencer - Ποζάρει με καμάρι με όλα τα outfits για plus size (φωτό)

Χαρά της ζωής η encourager του instagram, η Audrey από την Αριζόνα των ΗΠΑ!

Μία γλυκύτατη κυρία, η Audrey, πρώην plus size μοντέλο και πλέον σύζυγος, μαμά και άνθρωπος που αγαπά όσους είναι αυθεντικοί, όπως δηλώνει, έρχεται να προσφέρει θετική ενέργεια, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today’s over 50 style-It’s in the 80’s in Arizona so pulling out this cotton jumpsuit today. The stripes are muted so keeping my accessories muted also. Happy Monday! ? . . #over50style #ootd #ootdfashion #wearwhatyoulove #springisintheair #phoenix #arizona #scottsdale #curvy #fashionforallsizes #casualstyle #keepinitcool #skipinmystep #mondaymood #staywellmyfriends

A post shared by Audrey (@angels4aud) on

 

H Audrey, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, δηλώνει encourager και όχι influencer και υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις πως «η μόδα είναι για όλα τα μεγέθη και όλες τις ηλικίες».

 

Παντρεμένη επί 34 ολόκληρα χρόνια με τον άνδρα της ζωής της, η γλυκύτατη encourager είναι η χαρά της ζωής!

 

 

Η ίδια ποζάρει με τα αγαπημένα της ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα, μας δείχνει την αγάπη της για τα έντονα χρώματα και τονίζει πως «όλοι χρειαζόμαστε μία λάμψη και λίγο χρώμα μία στο τόσο».

 

Κομψή, χαρούμενη, ευχάριστη, ποζάρει με τα χρωματιστά γοβάκια της και τα ωραία τσαντάκια της, πάντα περιποιημένη και δείχνει το δρόμο σε όλες τις κυρίες άνω των 50 - και όχι μόνο!

 

Η ωραία κυρία Audrey φορά το ψάθινο καπέλο και το μαγιο της και απολαμβάνει χαμογελαστή τον ήλιο...

 

 

... Ενώ έχει και ένα χαρούμενο outfit και για την γυμναστική της!

 

 

Με τα πράσινα, τα γαλάζια, τα ροζ και τα εμπριμέ της, η ευτραφής ωραιότατη κυρία χαίρεται την ζωή και ως encourager μοιράζεται τα μυστικά της με τις followers της!

 

 

 

Η Audrey έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις στέκες σε παστέλ - και όχι μόνο - χρώματα, αλλά και στις λεπτομέρειες στα χαριτωμένα παπούτσια της!

Θεα η γλυκύτατη Αμερικανίδα, έτσι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ