Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Δεν υπάρχει στο εμπόριο η καυστική ουσία – Ενοχλημένη από την αναμόχλευση της προσωπικής της ζωής

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να “ ρίξει φως” στην υπόθεση”»

Bιτριόλι (θειικό οξύ) έδειξαν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, ότι ήταν το καυστικό υγρό που έριξε η άγνωστη δράστιδα στην 34χρονη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.

 

Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε η δράστιδα να προμηθετεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο. «Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να “ ρίξει φως” στην υπόθεση”», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

 

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, θα περιμένουν μερικές ημέρες ώστε να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Εκτιμούν ότι, όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας, που αφού κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια την 34χρονη, όπως είπε σε αστυνομικούς το θύμα, της έριξε το βιτριόλι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ