Τα ζώδια από την Άντα Λεούση: Μην απογοητεύεστε με τις αναποδιές Κριοί & εσείς Λέοντες αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας!

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα σας συμβούν. Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά με όσους σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα, ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου που ζείτε. Οι ιδέες που θα έχετε θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να σας φανούν όλα ευκολότερα, ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Ότι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας, για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΖΥΓΟΣ: Οι κοινωνικές συναναστροφές, θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας. Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε το πώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, όπως αναφέρει το oroskopos.gr.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον. Δε χρειάζεται να κάνετε αγορές που δε σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ