Με κοντό μαλλί και τζιν μπουφάν η Δήμητρα Λιάνη στην εκκλησία - Πήγε να κοινωνήσει εκεί που ιερουργεί ο Τιμόθεος Ηλιάκης

Αγνώριστη εμφανίστηκε στο ναό προκειμένου να λάβει τη θεία κοινωνία...

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου πήγε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρωί της Κυριακής για να κοινωνήσει όπως έκανε γνωστό ο πνευματικός της πατέρας, αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η χήρα του του Ανδρέα Παπανδρέου εμφανίστηκε αγνώριστη στο ναό προκειμένου να λάβει τη θεία κοινωνία. Με casual ρούχα, τζιν μπουφάν και ξανθά κοντά μαλλιά πήγε απροειδοποίητα στη δεύτερη θεία λειτουργία. 

"Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη,

" Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς" ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της ΑΕΚ", έγραψε ο Αρχιμανδρίτης, αναρτώντας και κάποιες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Δήμητρας Λιάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ