Το βίντεο με την οικογενειακή τραγωδία κάνει τον γύρο του κόσμου: Μητέρα πετάει τον 9χρονο αυτιστικό γιο της σε κανάλι & τον πνίγει

Ηταν η πρώτη απόπειρα να τον σκοτώσει....

Τη σοκαριστική στιγμή που μια μητέρα στις ΗΠΑ φαίνεται να σπρώχνει τον αυτιστικό γιο της σε ένα κανάλι, δείχνει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο....  Αυτή ήταν η πρώτη απόπειρα σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Patricia Ripley, μια μητέρα 45 ετών, κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον αυτιστικό γιο της, μετά από διάφορες απόπειρες.

 

 

Η γυναίκα, απήγαγε τον γιο της Alejandro Ripley, από το ίδρυμα στο οποίο βρισκόταν. 

 Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κανάλι της Florida, όπου τον πέταξε και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η σωρός του άτυχου παιδιού βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ένα νέο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, δείχνει καθαρά τη μητέρα να επιχειρεί να πνίξει τον γιο της στο συγκρότημα Kendall Acres Condominium, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει μαζί με κάποιους γείτονες για να τον σώσουν σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας, σημείωσαν ότι επειδή το αγόρι ήταν αυτιστικό και δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν κατάφερε να πει στους ανθρώπους που το έσωσαν τι είχε συμβεί με τη μητέρα του, οπότε όλοι πίστεψαν ότι είχε πέσει κατά λάθος μέσα στο κανάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα του πιστεύεται ότι το πέταξε σε άλλο σημείο του καναλιού και αυτή τη φορά δεν το έσωσε κανείς αφού το 9χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό την επόμενη μέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ