Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση: Καρκίνοι σταματήστε να είστε απόλυτοι & εσείς Σκορπιοί αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.

ΛΕΩΝ: Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΖΥΓΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν, όπως αναφέρει το oroskopos.gr.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ