Η Ivanka Trump με εξώπλατο & μάσκα βγάζει selfies στο διαστημικό κέντρο - Η Μελάνια με αισθησιακή φωνή μιλά σε αποφοίτηση (φωτό - βίντεο)

Για... παιδική χαρά φαίνεται πως πέρασαν το Διαστημικό Κέντρο η Ivanka Trump και τα παιδιά της...

Η Ivanka Trump μαζί με τον σύζυγό της, Jared Kushner, την 8χρονη κόρη τους, Arabella και τον 6χρονο γιο τους, Joseph, συνόδευαν τον Donald Trump και την Πρώτη Κυρία, στο Διαστημικό Κέντρο της Florida.

 

 

Οι Trump βρέθηκαν στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy προκειμένου να παρακολουθήσουν την ιστορική εκτόξευση του SpaceX του Elon Musk.

 

 

Και μπορεί η εκτόξευση να αναβλήθηκε λόγω του καιρού, όμως η Ivanka και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της δεν έχασαν την ευκαιρία για μερικές selfies και φωτογραφίες μέσα στο διαστημικό κέντρο, το οποίο μάλλον τους θύμισε... παιδική χαρά!

Η κόρη του Donald Trump ανέβασε μάλιστα, τις πόζες τους στα Instagram Stories της, ενώ νωρίτερα είχε εκδηλώσει τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη επίσκεψη στο διαστημικό κέντρο και την εκτόξευση του SpaceX.

 

 

Πάντως η Ivanka και τα παιδιά της φορούσαν προστατευτικές μάσκες - σε αντίθεση με τον Πρόεδρο και την Melania Trump - με την Πρώτη Κόρη να συνδυάζει την μάσκα της και με το αξίας 1.790 δολαρίων Lela Rose φόρεμά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW Ivanka & Arabella heading out this morning ☀️? Arabella has grown so much! (May 27, 2020)

A post shared by Ivanka Trump (@always.ivanka) on

Και μπορεί χθες οι Trump να πήγαν στη Florida, όμως, η Πρώτη Κυρία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο την "τάξη του 2020", με τους μαθητές που αποφοίτησαν να τηρούν το social distancing και την Melania να τους μιλά με θερμή και άκρως αισθαντική φωνή!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ