Μαρία Μπακοδήμου: Δεν είμαι γαμοφοβική ούτε & γαμοεπιτυχημένη - Όλα όσα είπε για την προσωπική της ζωή (βίντεο)

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή....

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρία Μπακοδήμου το βράδυ της Τετάρτης.

Η γνωστή παρουσιάστρια που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη θέση της κριτικής επιτροπής στο μουσικό show Just The 2 Of Us, εμφανίστηκε φανερά ανανεωμένη κάνοντας τον Γρηγόρη να εικάζει πως κάτι καινούριο υπάρχει στην προσωπική της ζωή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J2US από σήμερα στις 10.00 στο OPEN TV Καλό Σαββατόβραδο ❤️. Makeup- hairstyling @lemarion72 Styling @arisgeorgiadis Φόρεμα @taniachristoforatou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

 

«Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή σου γιατί αυτό αντανακλάται…» είπε ο παρουσιαστής, με τη Μαρία να απαντάει: «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου. Δε συνδέεται πάντα με έναν άλλο άνθρωπο αυτό».

 

 

«Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται, επέμεινε ο Γρηγόρης με τη Μαρία να ξεκαθαρίζει: «Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στο the2night show με τον αγαπημένο @grigorisarnaoutoglou.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

 

Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά.

Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ», είπε η ίδια. 

Η παρουσιάστρια επέλεξε για την χθεσινή της εμφάνιση ένα υπέροχο μίνι κίτρινο - χρυσό φόρεμα, δημιουργία της Τάνιας Χριστοφοράτου. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ τηε επιμελήθηκε η Hair Stylist και Makeup Artist Μαρία Λέκκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ