Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Τι κατέθεσε ο σύντροφός της με τον οποίο είχε χωρίσει 3 μέρες νωρίτερα

Το προφιλ της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη...

Πιο κοντά στην μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη βρίσκονται οι αστυνομικοί 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, τις οποίες μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 34χρονη κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης κατάθεσής της στους αστυνομικούς είπε «Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα. Ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι και δε μου μίλησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star από τις περιγραφές της 34χρονης, προέκυψε η περιγραφή της δράστιδος.

Φαίνεται πως πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68.

Τα μαλλιά της είναι μελί και φτάνουν μέχρι τον ώμο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης, φέρεται να φορούσε ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε και σακίδιο στην πλάτη.

Φορούσε, δε και καπέλο, ενώ χαρακτηρίζεται ως αθλητικός τύπος.

Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, το Star, η εικόνα της γυναίκας δεν είναι άγνωστη στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της 34χρονης που είχαν υποπτευθεί εξ αρχής.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ΕΛ. ΑΣ. έχουν σκιαγραφήσει ήδη το προφίλ της δράστιδος της επίθεσης.

Όπως προκύπτει είναι μια γυναίκα αδίστακτη, ψυχρή, που εκτέλεσε το σχέδιό της με απόλυτη ακρίβεια.

Ήταν καλά διαβασμένη και γνώριζε πώς θα κινηθεί στον χώρο για να μην γίνει αντιληπτή, κινήθηκε γρήγορα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να φορούσε ακόμα και περούκα για να αλλάξει την εικόνα της. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλώντας στο Star, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης «Δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου ψυχρού εκτελεστή, οποίος πήγε να διαπράξει μια ενέργεια για την οποία πιθανόν πληρώθηκε από τον ηθικό αυτουργό. Ο άνθρωπος που είχε το μίσος για την Ιωάννα, κάτι θα του ξέφευγε, μια κουβέντα. Εδώ η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είπε καμία κουβέντα, δεν είπε τίποτα απολύτως. Πώς συγκρατήθηκε ο θυμός;».

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν και τον πρώην σύντροφο της 34χρονης, με τον οποίο η κοπέλα είχε χωρίσει μόλις 3 ημέρες πριν την επίθεση, στην προσπάθειά τους να ερευνήσουν το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας.

Ωστόσο, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν ομαλός και ότι ο συγκεκριμένος άντρας δεν έχει σχέση με την υπόθεση.  

Κατάθεση έδωσε και παλιότερος σύντροφος της 34χρονης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στο επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας, λόγω του γεγονότος πως η επίθεση έγινε την ώρα που εκείνη πήγαινε στη δουλειά της και η δράστις φάνηκε να γνωρίζει καλά το κτίριο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ