Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει ασκήσεις με μια μπάλα γυμναστικής για δυνατό κορμό – Θα σας πάρει μόνο 2 λεπτά (βίντεο)

Ακολουθήστε τις ασκήσεις της για γερό και γυμνασμένο σώμα... 

Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει πως μπορούμε να γυμναστούμε με εύκολους τρόπους. Ζούμε δύσκολες στιγμές, όμως δεν πρέπει να «χαλάμε» την σιλουέτα μας.

Η ίδια αυτή τη φορά με ένα έξυπνο και χρηστικό βίντεο εξηγεί τι γυμναστική μπορούμε να κάνουμε μια μια μόνο μπάλα για δυνατό κορμό.

Όπως θα δείτε μας δείχνει 5 ασκήσεις εύκολες και αποτελεσματικές πάνω απ'όλα. 

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram:  Στην πρώτη άσκηση κάντε ακριβώς την ίδια κίνηση σαν να κολυμπάτε πρόσθιο κρατώντας σταθερό τον κορμό πάνω στην μπάλα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 min Fit Ball -Core workout ?Ασκήσεις με μια μπάλα γυμναστικής για δυνατό κορμό 2 min Fit Ball -Core workout ?Κοιλιακοί -Ραχιαιοι 1-Στην πρώτη άσκηση Κάντε ακριβώς την ίδια κίνηση σαν να κολυμπάτε πρόσθιο κρατώντας σταθερό τον κορμό πάνω στην μπάλα Επίσης μπορείτε να κάνετε μια παραλλαγή και να κρατήστε σταθερό τον κορμό και τα χέρια λυγισμένα σε ορθή γωνία και να τα τεντώνεται μπροστά .. Σταθεροποιείστε τον αυχένα ως προέκταση της σπονδυλικής στήλης .. 2-Τα χέρια υποστηρίζουν τον αυχένα στην άρση του θώρακα Προσοχη γιατί το κεφάλι πρέπει να είναι στην ευθεία της σπονδυλικής στήλης και να έχετε έλεγχο της κίνησης .. 3-Κάνουμε άρση των ποδιών εναλλάξ για να δυναμώσουμε παράλληλα -γλουτούς και ραχιαιους .. 4-Εστιαστε στην σωστή θέση ( Μισή σανίδα ) και όταν φέρνουμε τα γόνατα στο θώρακα προσέχουμε την μέση μας να μην κάνει υπερέκταση .. 5- Advanced Κρατήστε σταθερό τον κορμό και τα πόδια τεντωμένα πάνω στην μπάλα . Με εκπνοή φέρνουμε την λεκάνη ψηλα προς το ταβάνι Και ανάλογα το επίπεδο σας μπορείτε να φέρετε την λεκάνη σε κάθετη θέση .. Όλες τις ασκησεις μπορείτε να τις κάνετε από 1-3 σετ και αρκετές επαναλήψεις ανάλογα το επίπεδο της φυσικης σας κατάστασης .. @baya.fit @fitlab.services @nickipetroulaki_yoga_fit @teokofidis #fitlabbyelenipetroulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) στις

Επίσης μπορείτε να κάνετε μια παραλλαγή και να κρατήστε σταθερό τον κορμό και τα χέρια λυγισμένα σε ορθή γωνία και να τα τεντώνεται μπροστά .. Σταθεροποιείστε τον αυχένα ως προέκταση της σπονδυλικής στήλης ..

2-Τα χέρια υποστηρίζουν τον αυχένα στην άρση του θώρακα Προσοχη γιατί το κεφάλι πρέπει να είναι στην ευθεία της σπονδυλικής στήλης και να έχετε έλεγχο της κίνησης ..

3-Κάνουμε άρση των ποδιών εναλλάξ για να δυναμώσουμε παράλληλα -γλουτούς και ραχιαίους ..

4-Εστιαστε στην σωστή θέση ( Μισή σανίδα ) και όταν φέρνουμε τα γόνατα στο θώρακα προσέχουμε την μέση μας να μην κάνει υπερέκταση ..

5- Advanced

Κρατήστε σταθερό τον κορμό και τα πόδια τεντωμένα πάνω στην μπάλα . Με εκπνοή φέρνουμε την λεκάνη ψηλα προς το ταβάνι Και ανάλογα το επίπεδο σας μπορείτε να φέρετε την λεκάνη σε κάθετη θέση .. Όλες τις ασκησεις μπορείτε να τις κάνετε από 1-3 σετ και αρκετές επαναλήψεις ανάλογα το επίπεδο της φυσικης σας κατάστασης

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ