Πέθανε ο ηθοποιός Anthony James σε ηλικία 77 ετών - Πρωταγωνιστής της ταινίας ''Unforgiven'' του Κλίντ Ίστγουντ

Έδινε μάχη με τον καρκίνο...

Πέθανε χθες Πέμπτη 28 Μαΐου σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Anthony James, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unforgiven» και «In the Heat of the Night».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η κηδεία θα γίνει στη Μασαχουσέτη. Ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο.

 

 

Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1942 στο Μιρτλ Μπιτς, στη Βόρεια Καρολίνα και πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός.

Έτσι στα 18 του έπεισε τη μητέρα του ότι έπρεπε να πάνε στο Χόλιγουντ. Χωρίς καθόλου χρήματα οι δυο τους πήραν το τρένο για το Λος Άντζελες. Εκεί η μητέρα του καθάριζε σπίτια για να τα βγάλει πέρα οικονομικά και εκείνος πήρε υποτροφία για την υποκριτική την οποία πλήρωνε από τα χρήματα που έβγαζε καθαρίζοντας μπάνια αναφέρει το Hollywood Reporter.

 

 

Πήρε τον πρώτο του ρόλο σε ηλικία 26 ετών, το 1967, στην οσκαρική ταινία "In the Heat of the Night.". Συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες όπως “Vanishing Point,” “The Culpepper Cattle Co.,” “High Plains Drifter,” “The Teacher,” "Hearts of the West," “Burnt Offerings," "The Fifth Floor," και "Ravagers".

Επίσης, τον είδαμε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως "The High Chaparral," "The Big Valley," "Gunsmoke," "Hawaii Five-0” in 1970, “S.W.A.T” in 1975, “Charlie’s Angels”, "Starsky and Hutch" και "The A-Team". Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ το 1992, "Unforgiven".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ