Επίθεση με βιτριόλι: Το 93% του προσώπου της 34χρονης έχει εγκαύματα & πονάει - ''Πιάστε την γυναίκα που μου επιτέθηκε''

Έχει υποστεί σοκ, έχει κλειστεί στον εαυτό της λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας....

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη μαυροφορεμένη της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εκτιμάται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της νεαρής Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε πως η 34χρονη έχει υποστεί σοκ.

 Ο Απόστολος Λύτρας είπε συγκεκριμένα: «Φαντάζομαι ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία από τις καταθέσεις και θα έχει ελέγξει όλα τα σενάρια» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

«Η Ιωάννα δεν θυμάται λεπτομέρειες» τόνισε ο κ. Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι αν γνώριζε το πρόσωπο της γυναίκας που της έριξε το καυστικό υγρό θα το ήξερε.

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι η Ιωάννα δεν έχει εικόνα της κατάστασής της, καθώς απαγορεύεται από τους γιατρούς να της επιτραπεί να δει το πρόσωπό της.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ χθες έκανε ένα ακόμα χειρουργείο -αυτή τη φορά για τα εγκαύματα που έχει στο χέρι.

Ο ίδιος ανέφερε ότι της έχει μεταφέρει τα μηνύματα του κόσμου που έχει συγκλονιστεί με την υπόθεση και στέκεται στο πλευρό της, συμπληρώνοντας πως η Ιωάννα ρωτάει αν έχει συλληφθεί η δράστιδα.

«Έχει υποστεί μεγάλο σοκ, όπως είναι λογικό, και έχει κλειστεί στον εαυτό της» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη.

Τέλος, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι η οικογένεια της 34χρονης είναι σοκαρισμένη, μη μπορώντας ακόμα να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί να συμβεί αυτό στο παιδί τους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ