Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά σε κακεντρέχειες για το βάρος της - Όταν αποφασίζω να χάσω ή να πάρω κιλά, το κάνω για μένα

Τα σχόλια για τα κιλά της, η καραντίνα, η εκπομπή και η σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της στον Alpha "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι", που θα γίνει την Δεύτερα 1η Ιουνίου στις 4.30 το απόγευμα, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα και την δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Σχετικά με τα κακεντρεχή σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το βάρος της, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη είπε «Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας...».

Συμπλήρωσε, δε, πως «εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

 

Η ίδια μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας πως αντιμετώπισε με ψυχραιμία την αναβολή της εκπομπής της λόγω της πανδημίας και πως πέρασε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά της.

«Σπάνια έχω την ευκαιρία να περάσω τόσο χρόνο με τον Χάρη και τα παιδιά. Φρόντισα, όσο γινόταν, να εκμεταλλευτώ την καραντίνα προς όφελός μας και να έρθουμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Απολαύσαμε τις στιγμές που περνούσαμε μαζί, μαγειρέψαμε, ζωγραφίσαμε, διαβάσαμε, παίξαμε, δημιουργήσαμε…» είπε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

 

Όσο για το πόσο επηρέασε ο εγκλεισμός τη σχέση της με τον σύζυγό της, εκείνη ανέφερε «Η αλήθεια είναι πως εμείς είχαμε ήδη βιώσει αρκετές εκρήξεις, στις οποίες ήσασταν και όλοι αυτόπτες μάρτυρες, οπότε η καραντίνα μάς βρήκε αρκετά ήρεμους. Βιώσαμε τον χρόνο αυτό μαζί χωρίς εντάσεις, ενώ αυτή η συνθήκη του εγκλεισμού μού υπενθύμιζε καθημερινά και τους λόγους που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, όπως το πόσο καλός μπαμπάς είναι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ