Το Μυκονιάτικο καλοκαίρι & ότι αυτό... σημαίνει μέσα από τα βίντεο του Cavo Tagoo - Tα ανεβάζει η Σούλα Λιάκου (Φωτό & Βίντεο)

Φιλοξενία υψηλού επιπέδου & το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου

Το Ξενοδοχείο Cavo Tagoo ή αλλιώς το αρχιτεκτονικό στολίδι του κυκλαδίτικου σκηνικού της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, ξεπροβάλει κατάλευκο, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isn’t that the best? On that first morning in a new place there is so much excitement and anticipation. It’s almost like being a kid again. Life is short and the older you get, the more you feel it. Indeed, the shorter it is. People lose their capacity to walk, run, travel, think, and experience life. I realise how important it is to use the time I have.#mykonos #cavotagoomykonos #summer#travel #hotel #hotelpool #breakfast #view#blue#white #instatraveling #hotelsofinstagram #instagood#memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Efthymiou Liakou (@soulaliakou) στις

 

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια εντυπωσιακή βραχώδη πλαγιά, βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος και στο νησί της Δήλου, που αχνοφαίνεται στο βάθος.

 

Με την κομψότητα και την ομορφιά ενός πολύτιμου λίθου, το Cavo Tagoo μαγνητίζει τους ταξιδιώτες και τους οδηγεί να ανακαλύψουν τα μυστικά του.

 

Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ανακαίνιση και αναβάθμιση του σε πεντάστερο δεν παύει να υποδέχεται και να φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της μόδας και του Χόλιγουντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love these guys because they don't want just to be a celebrity, But they want to make a difference.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Efthymiou Liakou (@soulaliakou) στις

 

Ένα ιδανικό περιβάλλον, που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση, λίγα μέτρα από το κέντρο της Χώρας, σας καλωσορίζει στην κυκλαδική πλευρά της πολυτέλειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ