Nidodileda: Η made in Greece collection με φορέματα, εσώρουχα, κιμονό & αξεσουάρ - Δημιουργός η Τόνια Μητρούδη, η dreamer (φωτό - βίντεο)

Θηλυκά και αιθέρια made in Greece ρούχα...

Nidodileda (Nido di leda), η «φωλιά της Λήδας» δηλαδή, σύμφωνα με την κωμωδία του Δάντη. 

 

 

Η Λήδα ήταν η ερωμένη του Δία και η μητέρα των διδύμων, Κάστορα και Πολυδεύκη, γνωστών και ως Διόσκουρων. 

 

 

Στους Διόσκουρους δόθηκε ένας αστερισμός, οι Δίδυμοι, για την αδελφική τους αγάπη και αφοσίωση και αυτός ο αστερισμός βρίσκεται στη Nidodileda.

 

 

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία του ονόματος του ελληνικού brand Nidodileda, που δημιούργησε το 2012 η Τόνια Μητρούδη. 

(Η σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη, photo: nidodileda.com)

Η σχεδιάστρια του made in Greece brand με τα υπέροχα μποέμ ρούχα και αξεσουάρ, περιγράφει τον εαυτό της ως "dreamer" και "believer". 

 

 

Ο ενθουσιασμός της και η πίστη της στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα την οδήγησαν στο να κυνηγήσει το δικό της μεγαλύτερο όνειρο, την Nidodileda, που πλέον έχουν αγαπήσει πολλές Ελληνίδες και όχι μόνο.

 

 

Στα ρούχα της Nidodileda κυριαρχεί η μποέμ αισθητική, η "κίνηση" και τα όμορφα χρώματα.

 

 

Κομψά κιμονό, αιθέρια φορέματα, ιδιαίτερα εσώρουχα και μαγιό, με vintage αισθητική και αξεσουάρ statement για γυναίκες δυναμικές και ανεξάρτητες, που αγαπούν το ιδιαίτερο στυλ.

 

Η Τόνια Μητρούδη έχει πει για τα ρούχα της συλλογή της σε παλαιότερη συνέντευξή της στο "Yes I do", «Αποκαλώ τα ρούχα μας wardrobe treasures, γιατί δεν ακολουθούν τα trends της εποχής, είναι θεατρικά και κουβαλούν το "παλιό" στοιχείο πάνω τους... Είναι vintage feel η αισθητική τους».

 

 

Πέρα από την Τόνια Μητρούδη, την ομάδα της Nidodileda αποτελούν η αδελφή της, Νάντια Μητρούδη, Stores & Sales Manager της εταιρείας, η Brand & Media Manager Μελίνα Βασιλείου, ο Production and Stock Manager Λευτέρης Ραπτάκης, η Μαριάννα Σερβετά, Sales Representative & NidoBlog Curator και η Κονδία Νέσγου, Bridal Operations Manager.

 

 

Η Τόνια Μητρούδη ακολουθεί κατά τον σχεδιασμό της collection της μία αρχή: να κάνει όποια φορά τα ρούχα της να αισθάνεται σίγουρη και ελεύθερη.

 

 

Άλλωστε, η ουσία του brand έγκειται στο σχεδιασμό handmade ρούχων από υφάσματα υψηλής ποιότητας.

 

Οι αξίες και τα όνειρα της Nidodileda περιστρέφονται γύρω από την ουσία της ελευθερίας και της έντονης θηλυκότητας.

 

Τα ρούχα "χαϊδεύουν" το σώμα, ενισχύουν τη θηλυκότητα, ενώ η φιλοσοφία της μάρκας προτρέπει και εμπνέει τις γυναίκες να εξερευνήσουν, να γελάσουν δυνατά και να χαρούν φορώντας τα ρούχα της!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια στο nidodileda.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ