"Άγριες Μέλισσες": Πως γίνονται τώρα τα γυρίσματα; Οι αλλαγές λόγω κορωνοϊού - Όσα αποκάλυψε ο παπά Γρηγόρης

O "παπά Γρηγόρης" αποκάλυψε πως γίνονται τα γυρίσματα εν μέσω κορωνοϊού...

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο παπά Γρηγόρης της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες" μίλησε, σε συνέντευξή του, για το πως γίνονται πλέον τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού.

«Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάφεσαι, γυρίζεις τη σκηνή, μετά βάζεις τη μάσκα και μετά, όταν πρέπει να μπεις ξανά για γύρισμα, θα μακιγιαριστείς και ύστερα θα φορέσεις άλλη μάσκα...» παραδέχτηκε ο ίδιος.

«Με την πολλή ζέστη που μας έτυχε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, καθώς φορούσαμε χειμερινά ρούχα, ήταν εξαιρετικό κοκτέιλ δυσφορίας. Αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά, καύσωνας. Όλοι μας είχαμε μεγάλη χαρά. Μπήκαμε στο Διαφάνι του 1958 με την ίδια όρεξη που πρωτομπήκαμε πριν από τον κορωνοϊό...» τονίσε ο "παπά Γρηγόρης", μιλώντας στο περιοδικό Enjoy.

Συμπλήρωσε, δε, πως «σε μια σκηνή εσωτερικού χώρου, που κανονικά θα έμπαιναν 10 άτομα για γύρισμα, μπαίνουμε πρώτα πέντε ηθοποιοί και λέμε τα λόγια μας σαν να είχαμε απέναντι μας τα άλλα πέντε. Τον ρόλο των πέντε ατόμων που δεν βλέπουμε, τα λόγια τους δηλαδή, τα λέει η βοηθός σκηνοθέτη. Το ίδιο κάνουν και οι πέντε ηθοποιοί που θα ήταν στην ίδια σκηνή με εμάς, αλλά θα μπουν μετά για να ολοκληρωθεί το πλάνο».

Όσον αφορά την επιστροφή των ηθοποιών στα τηλεοπτικά πλατό, ο ηθοποιός είπε «Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Η επιστροφή έγινε με μια εξέταση, ένα τεστ για να δούμε αν κάποιος είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι αρχίσαμετα γυρίσματα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ