Σάντρα Βουτσά στην Ελεονώρα: Συγκλονισμένη από τον θάνατο & των δύο γονιών της – Δε θα επιτρέψω να υπάρξει πρόβλημα με την περιουσία του μπαμπά (Βίντεο)

«Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»

Τη μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη. Η ίδια στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών, μίλησε για όλα όσα νιώθει το τελευταίο διάστημα.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου.

 

 

Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Δεν είχαμε καταλάβει πως δε θα τα καταφέρει. Αλλά επειδή ήταν σε μια ηλικία τέτοια, και όπως μάθαμε, όσο πιο πολύ μένεις στην Εντατική, τόσο χειρότερο είναι. Γιατί το σώμα αρχίζει και αποδυναμώνεται. Πέρναγε ο καιρός και άρχιζαν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Μας είπαν ότι γιατροί ότι δεν είναι τόσο εύκολα πια τα πράγματα.

Είχε επαφή με το περιβάλλον. Πρόλαβα να του πω πράγματα. Τον αποσωλήνωσαν κάποια στιγμή. Κούναγε λίγο τα χέρια του, μας κοίταγε. Την τελευταία μέρα, πήγα στην Εντατική και ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν κανείς εκεί. Ούτε ο φρουρός στην πόρτα.

Μπήκα μέσα, τον φίλησα, τον αγκάλιασα, του μίλησα. Είχαμε όλες αυτή την ευκαιρία. Χωρίς να ξέρουμε πως θα φύγει τόσο γρήγορα. Αλλά έτυχε. Εμένα με πήρε η Νικολέττα και μου το είπε. Έφυγε 3 τη νύχτα. Ενημερωθήκαμε αμέσως. Η Νικολέτα ήταν εκεί» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά.

 

 

 

Για το θέμα της κληρονομιάς του πατέρα της, η Σάντρα Βουτσά ξεκαθάρισε: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά.

Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος.

 

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ