Καρντάσιαν – Γουέστ: Οι αποκαλύψεις του bodyguard Στιβ Στανούλις για το ζεύγος & η αγωγή – μαμούθ σε βάρος του

Με μήνυση απειλούν ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν τον πρώην σωματοφύλακά τους...

Με αγωγή εκατομμυρίων δολαρίων απειλούν ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν τον πρώην σωματοφύλακά τους, που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 years down; forever to go Until the end

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι κατηγορεί τον πρώην αστυνομικό, σωματοφύλακα και νυν ηθοποιός Στιβ Στανούλις, πως προχώρησε σε «ψευδής δηλώσεις» εναντίον τους, με την συνέντευξή του στο Hollywood Raw Podcast, αλλά και παραβίαση των όρων εμπιστευτικότητας του συμβολαίου τους.

 

 

 

Η Κιμ και ο Κάνιε έχουν στείλει εξώδικο στον Στιβ Στανούλης, τον οποίο απέλυσαν το 2016. Στο εξώδικο, το αγαπημένο ζεύγος ζητά από τον πρώην σωματοφύλακά του να σταματήσει να κάνει ανυπόστατες δηλώσεις για την οικογένειά του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to the Future (2014) ? @splashnews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Στανούλης κατηγορείται ότι είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων πως ο Κάνιε είχε μερικούς «γελοίους κανόνες», όπως το να περπατά δέκα βήματα πίσω του σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά και πως θύμωνε αν ο ίδιος έμπαινε εμπόδιο στους παπαράτσι. Επίσης, χαρακτήρισε τον ράπερ ως τον πιο «κυκλοθυμικό και απαιτητικό» διάσημο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

Το ποσό της αγωγής με την οποία απειλούν τον πρώην σωματοφύλακα ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που στο μέλλον προβεί σε παρόμοια πράξη.

 

 

 

την πλευρά του ο Στιβ, αρνείται πως παραβίασε το συμβόλαιο. «Δεν είχε γίνει κανένα συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο πελάτης μου μίλησε στο podcast για να προωθήσει την νέα ταινία του και πάνω στην κουβέντα προέκυψαν παλιές ιστορίες, που ήταν ήδη γνωστές», ανέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Vanity Fair party was always a dream of mine to go to and I can officially check that off my glam bucket list!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

«Η επιστολή των Κιμ και Κάνιε με απειλές που ασκούν bullying στον πελάτη μου είναι αδικαιολόγητη. Ο πελάτης μου έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως σέβεται τον Κάνιε και την συνεργασία τους. Αν οι δυο τους θέλουν να το συνεχίσουν, ας το κάνουν, αλλά θεωρώ πως καλύτερο θα ήταν να επενδύσουν τον χρόνο τα χρήματά τους σε πιο σημαντικά ζητήματα παρά τι συνέβη πριν από πολλά χρόνια», σημείωσε ο Ζακ Τέπερμαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ