Ρόξι Ουάσινγκτον, πρώην σύζυγος Τζ. Φλόιντ: Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα, δεν θα την συνοδεύσει στον γάμο της, δεν θα την δει να αποφοιτά (βίντεο)

Φανερά ράκος η μητέρα της κόρης του Τζόρτζ Φλόιντ 

Την τελευταία εβδομάδα, διαδηλώσεις και ταραχές έχουν καταγραφεί σε πάνω από εκατό αμερικανικές πόλεις μετά τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ, ενός Αφροαμερικανού, τον οποίο σκότωσε αστυνομικός.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη γι’ αυτόν επειδή ήταν καλός», είπε η Ρόξι Ουάσινγκτον, η μητέρα της εξάχρονης κόρης του Τζορτζ Φλόιντ. Δακρυσμένη, η Ουάσινγκτον τόνισε πως «η Τζιάνα δεν έχει πια πατέρα» και ο σύντροφός της «δεν θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά».

 

Με την 6χρονη κόρη της Τζιάνα στο πλευρό της, η Ρόξι Ουάσινγκτον σύμφωνα με την Daily Mail δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επιθυμεί και οι τέσσερις αστυνομικοί να πληρώσουν για τον φόνο του Φλόιντ, που έχει προκαλέσει μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ και αλλού στον κόσμο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t worry Twin on my soul I got GiGi. Know dat. I am my brothers keeper and I got a lot of brothers. #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Rest Easy Twin LINK IN BIO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Jackson Sr. (@_stak5_) στις

 

Δείτε επίσης: Προφητικό συγκινητικό βίντεο: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» - Αυτό έλεγε ακριβώς η 6χρονη κόρη του George Floyd πάνω στους ώμους του Τζάκσον (Φωτό & Βίντεο)

“Δεν έχω πολλά να πω, μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω. Στο τέλος της ημέρας αυτοί θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και θα είναι με τις οικογένειες τους,

Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα. Δεν θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στον γάμο της. Εάν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί τον πατέρα της εκείνος δεν θα είναι εκεί για να τη βοηθήσει”, είπε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ