Enter - Το νέο project του Ιδρύματος Ωνάση: Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο πρωτοπορούν - Δημιουργούν νέα έργα μέσα σε 120 ώρες μόνοι με τα lap top τους

Το Ίδρυμα Ωνάση αναθέτει τις τελευταίες εβδομάδες σε δημιουργούς από όλο τον κόσμο νέα πρωτότυπα έργα φτιαγμένα μέσα σε 120 ώρες. 

Πατώντας Enter μπορείτε πλέον να δείτε τη νέα σειρά από πρωτότυπα έργα των Eric Baudelaire, Tim Etchells, Jim Fletcher, Chris Thorpe, ITCHY-O, Ethan Lipton & his Orchestra, και άλλων σε ανάθεση του Ιδρύματος Ωνάση.

Παράλληλα, μπορείτε να περιηγηθείτε σε πάνω από 40 νέα έργα που διατίθενται ήδη, χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό.

Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, πατούν ENTER με αναθέσεις από το Ίδρυμα Ωνάση (Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Onassis USA, Ola House-Onassis Los Angeles). Μπορείτε να δείτε τα έργα στο onassis.org/enter.

Το Ίδρυμα Ωνάση αναθέτει τις τελευταίες εβδομάδες σε δημιουργούς από όλο τον κόσμο νέα πρωτότυπα έργα φτιαγμένα μέσα σε 120 ώρες. Χωρίς να έχουν πλέον πρόσβαση σε θεατρικές σκηνές, χώρους προβών ή στούντιο, οι καλλιτέχνες δημιουργούν τα πάντα μόνοι τους με τα laptop τους να ανάγονται σε δημιουργική υπερδύναμη.

 

 

Πώς χορεύει ένας χορευτής στην κουζίνα του; Πόσες εικόνες αιχμαλωτίζουν τα μάτια ενός σκηνοθέτη, όταν περνά τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένος στον καναπέ του;

Η Στέγη και το Onassis Foundation USA δίνουν 120 ώρες σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουν μια σειρά από πρωτότυπα έργα που θα δώσουν φωνή στο σήμερα μέσα από το πρότζεκτ #ENTER.

Από την Isabella Rossellini και τον Paul Magid έως τη Λένα Κιτσοπούλου, από τους 600 Highwaymen έως τον Σίμο Κακάλα, από τον Akira Takayama έως τον Βασίλη Κεκάτο, από τον Ευθύμη Φιλίππου έως τον Αντώνη Φωνιαδάκη, οι καλλιτέχνες μας επιτρέπουν να αναπνεύσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο.

Τις επόμενες μέρες, δε, πρόκειται να προστεθούν νέα πρωτότυπα έργα, από τους Έφη Μπίρμπα & Άρη Σερβετάλη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Γιάννη Μανταφούνη, Χρήστο Σαρρή, Kat Valastur και πολλούς ακόμα διεθνείς καλλιτέχνες και οργανισμούς, ενώ η λίστα συνεχώς μεγαλώνει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ