Story of the day: 80χρονος Ισπανός λήστεψε & δολοφόνησε 83χρονη με την οποία έπαιζε συχνά Bingo (φωτό)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 80χρονος πήγε στο σπίτι της 83χρονης και την βασάνισε ώστε να του αποκαλύψει που είχε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην ισπανική πόλη Fuenlabrada, με έναν άνδρα 80 ετών να ληστεύει και να δολοφονεί μία 83χρονη γνωστή του, με την οποία έπαιζαν συχνά Bingo.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της άτυχης Mercedes, ο οποίος, σύμφωνα με το elmundo.es, ονομάζεται Rafael, φαίνεται πως είναι εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 80χρονος πήγε στο σπίτι της 83χρονης και την βασάνισε ώστε να του αποκαλύψει που είχε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Τελικά, της απέσπασε 7.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα, αφού την βασάνισε και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, όπως ανέφερε η Αστυνομία της Μαδρίτης.

(H 83χρονη Mercedes, photo: elmundo.es)

Η άτυχη Mercedes είχε στο σώμα της 17 πληγές από μαχαίρι, ενώ το πτώμα της εντοπίστηκε στις 22 Μαΐου, όταν η κοινωνική λειτουργός που την επισκεπτόταν καθημερινά δεν κατάφερε να την βρει στο τηλέφωνο, ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Θύμα και θύτης είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, καθώς έπαιζαν μαζί Bingo. 

Μάλιστα, την ημέρα της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, ο 80χρονος πήγε να παίξει Bingo έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά, περίπου 3.000 ευρώ, γεγονός που τράβηξε την προσοχή ενός από τους εργαζόμενους.

O Rafael ήταν από την αρχή ανάμεσα στους υπόπτους για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Στην πρώτη του κατάθεση, είπε πως με την Mercedes ήταν φίλοι και πως είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι της για να κάνει κάποιες δουλειές.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε οι δυο τους ψυχράνθηκαν όταν έμαθε πως η γυναίκα μιλούσε άσχημα για εκείνον πίσω από την πλάτη του.

Ο ηλικιωμένος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη τελικά από την Αστυνομία στο σπίτι του, όπου βρισκόταν σε καραντίνα, καθώς είχε βρει πρόσφατα θετικός στον κορωνοϊό.

Σε έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του ανακαλύφθηκαν κάποια από τα κοσμήματα της Mercedes, καθώς και ένα ζευγάρι ματωμένες παντόφλες και ο 80χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή - όπου εξακολουθεί να βρίσκεται σε απομόνωση λόγω του ότι νοσεί από Covid-19. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ