Fashion tips & ιδέες για να φορέσεις τα φουσκωτά μανίκια αυτή τη σεζόν (Φωτό)

Δείτε στιλιστικές ιδέες…

Ένα από τα κορυφαία fashion trends που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει must have κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας είναι τα φουσκωτά μανίκια. Είτε πρόκειται για μπλούζα ή για φόρεμα, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και στυλάτο!

 

Αν λοιπόν δεν έχετε τολμήσει μέχρι τώρα να δοκιμάσετε αυτή την ρετρό τάση των 80’s, η νέα σεζόν σας δίνει ακόμη μια ευκαιρία. Και μάλιστα δεν χρειάζεται τα μανίκια να είναι υπερβολικά ογκώδη σε όλο τους το μήκος. Υπάρχουν σχέδια με ελάχιστο φούσκωμα μόνο στον ώμο, αλλά και κάποια με μικρό όγκο σε όλο τους το μήκος.

Σε περίπτωση βέβαια που σας αρέσουν τα street style looks και το ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα κομμάτι με υπερβολικά φουσκωτά μανίκια. Αυτό είναι αρκετό να τραβήξει τα βλέμματα από μόνο του.

Και μην σας φοβίζει πως προσθέτει όγκο και θα φαίνεστε πιο γεμάτη. Με την σωστή επιλογή, αλλά και τον ιδανικό συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε κάθε σας εμφάνιση εκθαμβωτική.

Στυλιστικά μυστικά για εντυπωσιακούς συνδυασμούς με όγκο στα μανίκια

  • Πριν επιλέξετε τη μπλούζα, το πουκάμισο ή το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια που θα αγοράσετε, δώστε βάση στο σημείο όπου εστιάζεται το φούσκωμα, καθώς και στον όγκο που προσδίδει.
  • Τα ρούχα με όγκο μόνο κοντά στους ώμους τείνουν να τους φαρδαίνουν. Από την άλλη μεριά, τα φουσκωτά μανίκια σε όλο τους το μήκος δημιουργούν μια πιο ισορροπημένη σιλουέτα.
  • Είναι προτιμότερο να συνδυάζετε τα puff sleeve, όπως αλλιώς λέγονται, με στενά ρούχα στο κάτω μέρος.
  • Συνίσταται να αποφεύγετε τα παντελόνια και τις φούστες με Α γραμμή που ανοίγουν όσο κατεβαίνουν.
  • Αν πάλι προτιμάτε την πιο ενιαία ογκώδη εικόνα, φορέστε μια φούστα ή ένα παντελόνι με εξίσου μεγάλο όγκο. Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα παντελόνι καμπάνα.
  • Τα ρούχα με φουσκωτά μανίκια μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα πάντα με το στυλ και το ύφασμα τους.
  • Λόγω του μεγάλου όγκου που δημιουργούν τα μανίκια αυτού του σχεδίου, καλό θα είναι να αποφεύγετε τα μεγάλα κοσμήματα. Η χρήση τους θα κάνει το αποτέλεσμα λιγάκι υπερβολικό.
  • Το ιδανικό είναι να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς που θα κάνετε προκειμένου να βρείτε τον καταλληλότερο για το στυλ, αλλά και τον σωματότυπο σας.

Πως να φορέσετε ένα τοπ ή μπλούζα με φουσκωτά μανίκια

Λευκή εφαρμοστή μπλούζα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια στους ώμους και πράσινο ψηλόμεσο παντελόνι

Μαύρη μπλούζα με ογκώδη μανίκια και λευκή μίνι φούστα

Λευκό crop top με φουσκωτά μανίκια από διαφάνεια και μαύρο παντελόνι

Ροζ μακρυμάνικη μπλούζα με όγκο στα χέρια και λευκό παντελόνι
@hm_styling
Άσπρη μπλούζα από διαφάνεια με μεγάλα ογκώδη μανίκια και μπεζ baggy ψηλόμεσο παντελόνι
@delaneychilds
Πλεκτό κίτρινο τοπ με φουσκωτά μανίκια και σατέν μακριά πράσινη φούστα
@alexandrapereira
Άσπρο κοντομάνικο τοπ με όγκο στα μανίκια και τζιν παντελόνι
@peexo
Πορτοκαλί μπλούζα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια στους ώμους και τζιν σαλοπέτα
@pastaandpearls

Στυλάτες και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, οι μπλούζες με φουσκωτά μανίκια μπορούν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας. Φοριούνται όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση.

Υπάρχουν κομμάτια πιο casual, φτιαγμένα συνήθως από βαμβακερό ύφασμα, αλλά και κάποια πιο βραδινά όπως είναι οι διαφάνειες. Ωστόσο δε λείπουν και τα πασπαρτού μπλουζάκια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με τον συνδυασμό που θα επιλέξετε.

Μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια ταιριάζει εξίσου με παντελόνι ή σορτς, όσο και με φούστα. Επειδή όμως δημιουργείται μεγάλος όγκος στο επάνω μέρος του σώματος, συνίσταται η επιλογή στενών κομματιών που δεν θα φουσκώσουν και το κάτω μέρος.

Φόρεμα με φουσκωτά μανίκια για θηλυκό ντύσιμο

Μίντι λευκό με μαύρο πουά φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Γαλάζιο μίνι εφαρμοστό πουά φόρεμα με φουσκωτά κοντά μανίκια
@laaurenlouisee

Μίνι κολλητό κόκκινο puff sleeve dress

Μίνι λευκό φόρεμα με ογκώδη μανίκια

Κίτρινο μίντι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Μίντι λευκό φλοράλ φόρεμα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια

Μακρύ μαύρο φόρεμα με ζώνη και φουσκωτά κοντά μανίκια

Το top fashion trend για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στις τάσεις των τελευταίων ετών δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα φουστάνια.

Θα δούμε λοιπόν να φοριούνται κατά κόρον αέρινα, κομψά, αλλά και σέξι εφαρμοστά φορέματα με φουσκωτά μανίκια όλη αυτή τη σεζόν.

Με το πουά και το φλοράλ να κατέχουν κυρίαρχες θέσεις στα printed σχέδια, αλλά και το λευκό να είναι ένα από το must χρώματα, τα φουστάνια με όγκο στα μανίκια αποτελούν την ιδανική πρόταση για καθημερινό ή βραδινό ντύσιμο. Αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο και η μεγάλη τους ποικιλία σε μήκη ή σχέδια βοηθάει στο να βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Και μάλιστα λόγω της υπερβολής που έχουν στα μανίκια είναι αρκετά εντυπωσιακά από μόνα τους. Επομένως, δεν χρειάζονται κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ για να αναδειχθούν.

Πως να συνδυάσετε ένα πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια

See through πουά λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι

Άσπρο πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, κορσέ και φαρδύ παντελόνι

Ροζ πουκάμισο από διαφάνεια με φιόγκο στο λαιμό και όγκο στα μανίκια σε συνδυασμό με σκισμένο τζιν
@randhammadeh

Λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια συνδυασμένο με πλεκτό τοπ και μίνι σορτς

Μαύρο πουά πουκάμισο από διαφάνεια με ογκώδη μανίκια και μαύρο παντελόνι

Λευκό πουκάμισο από διαφάνεια με ογκώδη μανίκια συνδυασμένο με ψηλόμεσο γαλάζιο παντελόνι

Άσπρο πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και κοντό καρό σορτς

Λευκό πουά πουκάμισο από διαφάνεια με φουσκωτά μανίκια συνδυασμένο με μίνι άσπρη φούστα

Το πουκάμισο είναι ένα ακόμη από τα δημοφιλή κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας. Συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Ταιριάζει απόλυτα τόσο στο ντύσιμο για το γραφείο ή τη βόλτα, όσο και σε μια επίσημη εκδήλωση, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα όμορφο και ιδιαίτερο σχέδιο πουκαμίσου που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τολμήστε ένα με φουσκωτά μανίκια. Είτε πρόκειται για το κλασσικό λευκό πουκάμισο ή για κάποιο printed η προσθήκη του όγκου στα μανίκια θα το μεταμορφώσει πλήρως, δίνοντας του μια μοντέρνα νότα.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ