Συγκινεί παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλουμε αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη», φωνάζει με ντουντούκα στους διαδηλωτές (Φωτό & Βίντεο)

Ο μπασκετμπολίστας πρωτοστατεί σε διαδήλωση για τον George Floyd…

Καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στους δρόμους και φωνάζουν για αλλαγή πάνω στο κομμάτι του ρατσισμού και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να ενώσει την φωνή του μαζί τους. Έτσι, με αυτή τη στάση  συγκίνησε του πάντες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Giannis dan keluarga nya datang untuk membantu para demonstran di Milwaukee!! ?? . [Via : @hannahjewellfox6 WISN_Caroline/Twitter]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPIN - Basketball (@spin_bball) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Αυτή είναι η πόλη μας. Έχουμε ευθύνη να βγούμε και να τη στηρίξουμε. Θέλουμε αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και αυτό θα κάνουμε. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Μιλγουόκι και να μην φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Πώς θα νιώσουν τα παιδιά μου, όταν μετά από χρόνια, δουν όλους όσοι έχουν πεθάνει από το ρατσισμό; Θα έχουν μίσος στην καρδιά τους και δεν το θέλω αυτό. Δεν έχει σημασία το χρώμα, είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν το κάνουμε αυτό για δημοσιότητα, δεν με νοιάζει, απλά σας αγαπώ και θέλω να δείτε ότι είμαι εδώ μαζί σας». Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Μπράβο Γιάννη. #giannisantetokounmpo #kostasantetokounmpo #georgefloyd #georgefloyd #justiceforgeorgefloyd #justiceforfloyd #notoracism #georgefloyd #floyd #notodiscrimination #usa #milwaukee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MVP On and off the Court? #GiannisAntetokounmpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannistape) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(SWIPE) Giannis and teammates were seen at the Milwaukee protests today. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo Fan Page (@gr3ekfreak) στις

Φορώντας μπλούζα με τα τελευταία λόγια του Φλόιντ, «I can't breathe», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδελφός του Θανάσης και συμπαίκτες τους στους Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν το «παρών» σε διαδήλωση που διοργανώθηκε για τη δολοφονία του Τζορτζ, ζητώντας «αλλαγή και δικαιοσύνη».

 

«Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει στο Μιλγουόκι και να μην φοβάται να κυκλοφορήσει. Δεν θέλω να έχει μίσος στην καρδιά του. Είμαστε όλοι άνθρωποι, δεν το κάνουμε για τη δημοσιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ