Εθελοντές ο Πρίγκιπας Τζορτζ & η μικρούλα αδελφή του Σάρλοτ - Μοιράζουν πακέτα με τρόφιμα στα σπίτια φτωχών (φωτό)

To τρυφερό κλικ κάτω από την βροχή... 

Καθώς η Βρετανία δίνει ακόμα μεγάλη μάχη με τον Covid-19 η Βασιλική οικογένεια βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

Μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε το kensington royal δείχνει ακόμα και τον μικρό Πρίγκιπα Τζορτζ με την αδελφή του Σάρλοτ να βοηθούν στην μάχη κατά του κορωνοϊού... 

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του παλατιού έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού τραβήχτηκε από την Κέιτ Μίντλεντον. Σε αυτήν βλέπουμε  τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, να μοιράζουν εθελοντικά τρόφιμα σε ανθρώπους στο Νόρφολκ που τα είχαν ανάγκη.

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του #VolunteersWeek, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία που τραβήχτηκε από τη δούκισσα καθώς έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην εθνική εθελοντική προσπάθεια».

 

«Τον Απρίλιο, ο Δούκας και η Δούκισσα και η οικογένειά τους επισκέφτηκαν το κτήμα Sandringham, όπου συσκεύασαν και παρέδωσαν δέματα τροφίμων σε απομονωμένους συνταξιούχους στην περιοχή. Σήμερα η Αυτού Μεγαλειότης, η Βασίλισσα έστειλε ένα μήνυμα σε εθελοντές σε όλο τον κόσμο - επισκεφτείτε το @TheRoyalFamily για να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα», αναφέρεται στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ