Τρόμος στο Seattle: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στους διαδηλωτές - Ένας τραυματίας από πυροβολισμό (φωτό - βίντεο)

Ο ένοπλος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το συγκεντρωμένο πλήθος...

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο Seattle στη μνήμη του George Floyd, ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος.

Όλα συνέβησαν στις 8.30 περίπου το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα), κοντά στη διασταύρωση της 11th Avenue και της Pine Street, στην πόλη των ΗΠΑ. 

Στο συγκεκριμένο σημείο γίνονταν τις τελευταίες ημέρες πολλές διαδηλώσεις στη μνήμη του Floyd, όμως, χθες επικράτησε πανικός, όταν οι διαδηλωτές είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα προς το μέρος τους. 

Ένας άνδρας περίπου 27 ετών τραυματίστηκε από σφαίρα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να τον πυροβολεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ανοικτό παράθυρο, όπως αναφέρουν οι Seattle Times.

O 27χρονος μεταφέρθηκε στο Harborview Medical Center και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ ο ένοπλος που έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στο πλήθος συνελήφθη από την αστυνομία.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο, με μεταλλικά οδοφράγματα, αλλά και με τα σώματά τους, όταν το είδαν να κατευθύνεται προς την πλευρά τους. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που φορούσε τζιν, μαύρη μπλούζα και μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, βγήκε στη συνέχεια από το αυτοκίνητό του και κρατώντας ένα όπλο στο χέρι κατεύθυνθηκε προς τους διαδηλωτές, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ