Πένθος στα "Φιλαράκια": Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά (φωτό - βίντεο)

Η ηθοποιός έχασε τη "μάχη" με τον καρκίνο σε ηλικία 70 ετών.

Θλίψη έχει προκαλέσει στη showbiz ο θάνατος της ηθοποιού Mary Pat Gleason, σε ηλικία 70 ετών, μετά από σκληρή "μάχη" με τον καρκίνο.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rest In Peace Mary Pat ? I loved her in A Cinderella Story so sad she passed. #marypatgleason #acinderellastory

A post shared by Fazhion Pixiez ?‍♀️? (@fazhionpixiez) on

Στην τραγική απώλεια της Gleason αναφέρθηκε η συνάδελφός της, Allison Janney, η οποία την αποχαιρέτησε και μέσω instagram.

Mary Pat Gleason είχε κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είχε κερδίσει και βραβείο Emmy ως σεναριογράφος για την σαπουνόπερα του 1986 "Guiding Light".

Μάλιστα, είχε λάβει μέρος και στην δημοφιλέστατη σειρά "Φιλαράκια", υποδυόμενη τη νοσοκόμα Sizemore, στο επεισόδιο «The One With George Stephanopoulos» της πρώτης σεζόν. 

Η Gleason έπασχε από καρκίνο της μήτρας. Όπως αποκάλυψε ο ανιψιός της ηθοποιού, John Brostrom, μιλώντας στο ET, η Gleason είχε ξεπεράσει την ασθένεια το 2015, ωστόσο, πρόσφατα ο καρκίνος επανήλθε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για έναν μήνα περίπου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nerd Informants (@nerdinformants) on

Η οικογένειά της δεν μπορούσε να την επισκεφθεί λόγω της πανδημίας, όμως, στα μέσα Απριλίου περίπου η Mary Pat πήγε στο σπίτι ενός καλού της φίλου, όπου πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entre Sinopses (@entresinopsesof) on

«Την φρόντισαν πολύ καλά... Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο» τόνισε ο ανιψιός της, ενώ συμπλήρωσε πως όλη η οικογένειά της συγκινήθηκε από το πόσο αγαπητή ήταν στους συναδέλφους και τους φίλους της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ