Επίθεση στην 34χρονη: Οι 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις που ερευνώνται, το καρτοτηλέφωνο & η διαδρομή της δράστιδος - Είχε πάει δύο φορές στο σημείο (βίντεο)

Η δράστις είχε πάει στο σημείο της επίθεσης δύο φορές μέσα σε 24 ώρες, όμως την πρώτη φορά η 34χρονη είχε φτάσει στο γραφείο της λίγη ώρα νωρίτερα.

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίσης, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.

Παράλληλα, το Mega αποκάλυψε το ακριβές σημείο στην Καλλιθέα όπου βρίσκεται το καρτοτηλέφωνο από όπου τηλεφώνησε η δράστις της επίθεσης στην εταιρεία ραδιοταξί.

Συγκεκριμένα, στο σημείο αυτό, βρίσκονται τρία καρτοτηλέφωνα, ένα από τα οποία χρησιμοποίησε η γυναίκα με το βιτριόλι.

Δίπλα από τα καρτοτηλέφωνα υπάρχει ένα περίπτερο που διαθέτει κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων ερευνούν οι αστυνομικοί.

Επίσης, όπως αποκάλυψε «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις είχε πάει στο σημείο της επίθεσης δύο φορές μέσα σε 24 ώρες.

Και τις δυο πήγε στην Καλλιθέα με λεωφορείο, όμως την πρώτη φορά η προσπάθεια της ήταν άκαρπη γιατί η 34χρονη έφτασε στο γραφείο της λίγα λεπτά νωρίτερα.

Επιπλόν, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή της γυναίκας. 

Ειδικότερα, το τηλεφώνημα στην εταιρεία ραδιοταξί έγινε στη λεωφόρο Συγγρού, το ταξί την παρέλαβε από τη λεωφόρο Θησέως μετά την επίθεση και την αποβίβασε στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως στο Παγκράτι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ