Η Meghan Markle & η ομιλία της στους αποφοίτους του δικού της σχολείου: Οι ζωές των μαύρων μετράνε – Τι τους είπε (Βίντεο)

"Λυπάμαι που πρέπει να μεγαλώσετε σε έναν κόσμο όπου αυτό εξακολουθεί να υπάρχει"

Η Meghan Markle, έδωσε μια ομιλία την ημέρα της αποφοίτησης στο παλιό της σχολείο, το Immaculate Heart High School, στο Λος Άντζελες σχετικά με τον ρατσισμό και τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ζητώντας συγγνώμη από τα παιδιά γιατί πρέπει να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο που υπάρχουν ακόμη τέτοια φαινόμενα.

 

«Εδώ και δύο εβδομάδες, σχεδιάζω το τι θα σας πω. Ήθελα να σας πω το σωστό. Και είχα πολύ άγχος... Αυτός όμως που κατάλαβα ήταν ότι το μόνο λάθος πράγμα ήταν να μην αναφερθώ καθόλου σε όλα αυτά που συμβαίνουν.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The only wrong thing to say is to say nothing.” -MM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις

 

«Η ζωή του George Floyd είχε σημασία, και η ζωή της Breonna Taylor, και η ζωή του Philando Castile, και η ζωή του Tamir Rice είχε σημασία, και το ίδιο ισχύει για πολλούς άλλους ανθρώπους των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε ή δεν γνωρίζουμε. Το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι ότι λυπάμαι. Λυπάμαι που πρέπει να μεγαλώσετε σε έναν κόσμο όπου αυτό εξακολουθεί να υπάρχει

 

Στη συνέχεια, η Meghan μίλησε για τις αναμνήσεις της που στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια των ταραχών μετά τον θάνατο του Rodney King στα χέρια της αστυνομίας το 1992 και έκανε μια σύγκριση μεταξύ του θανάτου του King και του θανάτου του George Floyd.

 

Τέλος η Meghan συμβούλευσε τους αποφοίτους να διοχετεύσουν όλα αυτά που έχουν μάθει από το σχολείο τους σε τέτοιες στιγμές και να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι είναι διαφορετικοί, ζωντανοί και ανοιχτόμυαλοι όλοι όσοι διδάσκουν στο Immaculate Heart High School και γνωρίζουν ότι οι ζωές των μαύρων έχουν εξίσου σημασία».

 

«Είστε εξοπλισμένοι με ότι χρειάζεστε, είστε έτοιμοι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ