Ο Αλέξης Τσίπρας στο Delphi Economic Forum: «Ο κ. Μητσοτάκης έφερε την ύφεση πριν τον κορωνοϊό» (βίντεο)

«Δεν υπάρχει σταθερή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε πριν από λίγο με την δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών Delphi Economic Forum.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας για την χώρα μας, ενώ τόνισε πως «Το τελευταίο τρίμηνο του 2019 είχαμε ύφεση, λόγω ενός συνδυασμού γεγονότων και πολιτικών» και πως «ο κ. Μητσοτάκης έφερε την ύφεση πριν τον κορωνοϊό».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας από το παρελθόν μέχρι σήμερα και την πιθανότητα να οδηγηθεί το χρέος σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά.

Η Όλγα Τρέμη ρώτησε τον πρώην Πρωθυπουργό αν θα δεχόταν τα χρήματα από τον ESN, με τον ίδιο να απαντά πως θα ήταν επιφυλακτικός ως προς τους όρους δανεισμού, αν όμως οι όροι δεν ήταν μνημονιακοί, ήταν πιθανό να δεχθεί τον δανεισμό με στόχο την βελτίωση της δημόσιας υγείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως οι δυο τους έχουν τυπική σχέση και πως η ενημέρωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι ευθύνη του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ