To ALL SEASONS PARADISE boutique hotel στην καρδιά του Μαινάλου με 2 λίμνες - 11 σουίτες 40-150 τμ – πισίνα, γήπεδα μπάσκετ, τένις!

Μια ξεχωριστή εμπειρία σας περιμένει....

Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω ένα νέο δημιούργημα στην καρδιά του ελατοδάδους του Μαινάλου, το ALL SEASONS PARADISE boutique ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο αυτό άνοιξε τις πόρτες του στις 23/12/2019 και αποτελεί σημείο αναφοράς και κόσμημα στην περιοχή της Αρκαδίας.

Δύο ώρες από την ΑΘΗΝΑ, το συγκρότημα αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ιδιωτικές κατοικίες, μετατράπηκε σε Boutique Hotel, αλλά διατηρώντας την σπιτική ζεστασιά και φιλοξενία.

Τα επιλεγμένα Ιταλικά έπιπλα, οι αντίκες και τα έργα τέχνης, προσδίδουν υψηλή αισθητική και μοναδική πολυτέλεια. Παραδοσιακή ταβέρνα, πισίνα, γήπεδα μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου, χώρος τοξοβολίας, 2 λίμνες, παραδοσιακό πέτρινο εκκλησάκι, παιδότοπος, παιδική χαρά, δεντρόσπιτο, χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, πλήρως εναρμονισμένα στο φυσικό περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας massage, natureyoga ή pilates και wake up stretching, προσδίδουν μέσα σε ένα ονειρικό φυσικό περιβάλλον, χαλάρωση, ευεξία και νηφαλιότητα.

Σε μία έκταση 26 στρεμμάτων, βρίσκονται 11 διαφορετικά σαλέ από 40τ.μ. έως 150τ.μ., με 2 κλίνες, 3 κλίνες, 4 κλίνες και family σουίτες πλήρως εξοπλισμένες.

Ένας πραγματικά παραμυθένιος χώρος, «Ο Προσωπικός σας Παράδεισος», βρίσκεται κοντά σε πανέμορφα ιστορικά χωριά όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα κ.α. Ιστορικά Μοναστήρια, «μοναδικά» μονοπάτια για πεζοπορία μέσα στο δάσος,offroadπεριπλανήσεις,ski, rafting στο Λούσιο ποταμό και πολλές άλλες δραστηριότητες, εξορμήσεις και δράσεις, περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Ένας εκπληκτικός δροσερός προορισμός για ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, για τα Παρασκευοσαβατοκύριακα αλλά και τις ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σας, με όλα τα πλεονεκτήματα του βουνού, χωρίς μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα.

Επίσης το συγκρότημά μας προσφέρετε για επιβράβευση στελεχών, συνεργατών σας, αλλά και την κάλυψη Δημοσιών Σχέσεων της εταιρίας σας.

Η διαμόρφωση και η απόσταση των 11 διαφορετικών καταλυμάτων, μεταξύ τους, στα 26 στρέμματα, προσδίδουν την απομόνωση, την μοναδικότητα, αλλά και την φροντισμένη καθαριότητα που εσείς επιζητάτε.

Η παραδοσιακή μας ταβέρνα, «ΕΛΑΤΕΙΑ», αλλά και το εστιατόριο μας με τα μοναδικά αγνά και παραδοσιακά φαγητά του, σας παρέχουν πρωϊνό, γεύμα και δείπνο στους υπέροχους χώρους τους.

Παράλληλα η υπηρεσία μας room service σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα παραπάνω, στον προσωπικό σας χώρο.

Διευθυντής του συγκροτηματος
Νεοπτόλεμος Νικολάου
6971902691
6981755345
neonikolaou@gmail.com

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ