Σαρώνει το ERTFLIX: 1,7 εκατ. επισκέπτες - Ρεκόρ τηλεθέασης

Υψηλή είναι η επισκεψιμότητα και στην ιντερνετική εκδοχή του ERTFLIX, με το webtv.ert.gr να δέχεται περισσότερες από 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις.

Πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνει η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX.

Από τις 22 Απριλίου, όποτε και ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της υβριδικής τηλεόρασης της ΕΡΤ περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες, τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ, καθώς και όλο το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Να σημειωθεί πως η υβριδική πλατφόρμα προσφέρεται στους τηλεθεατές χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Πιο αναλυτικά, 864.244 τηλεθεατές παρακολούθησαν προγράμματα στο ERTFLIX τον μήνα Απρίλιο, ενώ τον Μάιο οι τηλεθεατές αυξήθηκαν σε 915.704.

Υψηλή είναι η επισκεψιμότητα και στην ιντερνετική εκδοχή του ERTFLIX, με το webtv.ert.gr να δέχεται περισσότερες από 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις.

«Αυτά τα νούμερα είναι πολύ υψηλά εάν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2017 που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη πλατφόρμα της ΕΡΤ αυτός ο αριθμός ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τις 200.000-220.000 επισκέψεις ανά μήνα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ομάδα του ERTFLIX ήδη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της, εντάσσοντας στην πλατφόρμα όλες τις νέες εκπομπές της ΕΡΤ, αλλά αξιοποιώντας και το αρχείο της.

Έτσι, πλέον στη νέα πλατφόρμα εκτός από 36 ξένες ταινίες, 19 ξένες σειρές, 30 σειρές ντοκιμαντέρ, και 17 παιδικά προγράμματα, για πρώτη φορά από σήμερα εντάσσεται και αθλητικό περιεχόμενο.

Σε συνεργασία με το αρχείο της ΕΡΤ ανέβηκαν στην πλατφόρμα δύο ιστορικές αθλητικές σειρές.

Όσοι τηλεθεατές το επιθυμούν μπορούν να δουν ξανά τον τελικό της θρυλικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ του 1987, όταν οι διεθνείς μας κατέκτησαν το ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στην παντοδύναμη τότε Σοβιετική Ένωση.

Στη συγκεκριμένη σειρά, μάλιστα, οι θεατές θα θυμηθούν και όλο το χρονικό της πορείας της Εθνικής του 1987 μέσα από την ιστορική εκπομπή «Ο δρόμος προς τη δόξα».

Παράλληλα, στο ERTFLIX ανέβηκε, ήδη, ακόμη μία θρυλική αθλητική εκπομπή. Πρόκειται για την ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και των συμμετοχών της Εθνικής Ελλάδος μέσα από οκτώ επεισόδια της σειράς «Ο πυρετός του Μουντιάλ».

Πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ μπορείτε να βρείτε στο devices.ert.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ