Η ιέρεια της οστεοπαθητικής Κατερίνα Μουστάκα έχει την λύση για το λουμπάγκο – Θα χρειαστούμε ένα μπαλάκι του baseball & μια καρέκλα (βίντεο)

Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες της... 

Η γιατρός και δρ. χειροπρακτικής, Κατερίνα Μουστάκα, καταρρίπτει τους μύθους που ισχύουν για τα μυοσκελετικά προβλήματα και τα οποία μας αποτρέπουν από την αθλητική και όχι μόνο δραστηριότητα. 

Η ίδια μέσω του Instagram της μας ενημερώνει καθημερινά για πολλά πράγματα που αφορούν το σώμα μας. 

Αυτή την φορά η ίδια μας μίλησε για το λουμπάγκο και μας εξήγησε πως θα απαλλαγούμε από αυτό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπητοί μου, ήρθεν η ώρα να μοιραστώ μαζί σας πώς χαλαρώνουμε τον Ακατονόμαστο, τον Τετράγωνο Οσφυικό μυ, που αν δεν έχετε δει την προπροηγούμενη μου ανάρτηση, σας ενημερώνω πως είναι ο Άρχοντας του Λουμπάγκο. Υλικά: . .✅Ένα μπαλάκι του Baseball, για την ισχαιμική πίεση του μυ. Σε περίπτωση αδυναμίας εξεύρεσης του, ένα μπαλάκι του τέννις -για μικρόσωμα άτομα- ή ένα κρεμμύδι μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα. . .✅Μια καρέκλα -ή καναπές ή κρεββάτι- για την υποστήριξη των ποδιών. Ιδανικά σε ύψος που να ακουμπάνε οι γάμπες μας άνετα και να είναι το γόνατο σε 90 μοίρες. . .✅Υπομονή. Δεν πρόκειται μαγικά από εκεί που είμαστε κούτσαβλοι, να γίνουμε Κομανέτσι μετά από πέντε λεπτά με το μπαλάκι, ούτε θα μας φύγει ο πόνος σε χρόνο dt. Χρειάζεται να δώσουμε στο σώμα μας και κυρίως στο Στρατηγό, το χρόνο που χρειάζεται για να αισθανθεί ασφαλής. . .✅Τρυφερότητα. Όλο αυτό δεν το κάνουμε για να τιμωρήσουμε το σημείο που πονάει. Το κάνουμε για να το υποστηρίξουμε. Άντε, ακολουθήστε τις οδηγίες και σιδερένιοι! . ΥΓ Παρακαλώ μοιραστείτε την πληροφορία ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moustaka MD, DC (@drkaterinamoustaka) στις

Συγκεκριμένα έγραψε: Λουμπάγκο; Σας έχω τη Λύση! Αγαπητοί μου, ήρθεν η ώρα να μοιραστώ μαζί σας πώς χαλαρώνουμε τον Ακατονόμαστο, τον Τετράγωνο Οσφυικό μυ, που αν δεν έχετε δει την προπροηγούμενη μου ανάρτηση, σας ενημερώνω πως είναι ο Άρχοντας του Λουμπάγκο.

Υλικά:

  • Ένα μπαλάκι του Baseball, για την ισχαιμική πίεση του μυ. Σε περίπτωση αδυναμίας εξεύρεσης του, ένα μπαλάκι του τέννις -για μικρόσωμα άτομα- ή ένα κρεμμύδι μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα.
  • Μια καρέκλα -ή καναπές ή κρεββάτι- για την υποστήριξη των ποδιών. Ιδανικά σε ύψος που να ακουμπάνε οι γάμπες μας άνετα και να είναι το γόνατο σε 90 μοίρες.
  • .Υπομονή. Δεν πρόκειται μαγικά από εκεί που είμαστε κούτσαβλοι, να γίνουμε Κομανέτσι μετά από πέντε λεπτά με το μπαλάκι, ούτε θα μας φύγει ο πόνος σε χρόνο dt. Χρειάζεται να δώσουμε στο σώμα μας και κυρίως στο
  • Στρατηγό, το χρόνο που χρειάζεται για να αισθανθεί ασφαλής.
  • Τρυφερότητα. Όλο αυτό δεν το κάνουμε για να τιμωρήσουμε το σημείο που πονάει. Το κάνουμε για να το υποστηρίξουμε.

Άντε, ακολουθήστε τις οδηγίες και σιδερένιοι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ