Μπράβο! Διακοπές στο Βόρειο Αιγαίο με Μιμή Ντενίση, Ναταλία Γερμανού Στ. Ρόκκο & Γιώργο Αυτιά (βίντεο)

Η showbiz πάει Βόρειο Αιγαίο.... 

Ο Στέλιος Ρόκκος, η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη,  ο Χριστόφορος Μερούσης, αλλά και Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστούν στην τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου διαθέτουν ίσως μια από τις μεγαλύτερες κληρονομιές στην μυθολογία, την ιστορία, την παράδοση, τα μοναδικά πρωτογενή προϊόντα που ακόμη παράγονται με τις διαχρονικές παραδοσιακές μεθόδους και φυσικά μία ιδιαίτερη ξεχωριστή φυσική ομορφιά!

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επέλεξε έναν ιδιαίτερο πρωτότυπο αλλά και πρωτοποριακό τρόπο, να ανοίξει την φιλόξενη αγκαλιά των νησιών της,  κάτι που άλλωστε είναι και το γεωγραφικό σχήμα τους, και να προσκαλέσει κάθε άνθρωπο από την Ελλάδα αλλά και από όλες τις γωνιές του πλανήτη για διακοπές αλλιώς!

Ανέθεσε αυτό το κάλεσμα σε ανθρώπους που κατάγονται από τα νησιά και που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή και που καθημερινά φιλοξενούνται στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων, είτε τηλεοπτικά, είτε ψηφιακά.

Τον ρόλο αυτόν δέχθηκαν με μεγάλη χαρά αφιλοκερδώς ο Στέλιος Ρόκκος  για την Λήμνο, η Ναταλία Γερμανού για την Λέσβο, ο Γιώργος Αυτιάς για την Σάμοη Ελευθερία Αρβανιτάκη για την Ικαρίαο Χριστόφορος Μερούσης για την Χίο και στον ρόλο της μεγάλης οικοδέσποινας για όλα τα νησιά συνδέοντας τα στην μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά την κάνει η Μίμη Ντενίση

«Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς»

Ο κ. Μουτζούρης τους ευχαρίστησε θερμά για το γεγονός ότι δέχθηκαν να συμμετέχουν στην καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου αφιλοκερδώς, προβάλλοντας ουσιαστικά τα νησιά από τα οποία κατάγονται σε ένα ευρύτερο κοινό και μάλιστα προσεχώς μέσα κι από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Το δελτίο του Περιφερειάρχη αναφέρει: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης ευχαριστεί θερμά την κα Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον κ. Γιώργο Αυτιά, την κα Ναταλία Γερμανού, τον κ. Χριστόφορο Μερούση, τον κ. Στέλιο Ρόκκο και την κα Μιμή Ντενίση και που εμφανίζονται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στα videos της καμπάνιας ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ  ως πρεσβευτές των νήσων μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους για το Βόρειο Αιγαίο και συμβάλλοντας καθοριστικός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.     

Στέλιος Ρόκκος: Έλα στη Λήμνο για διακοπές αλλιώς!

Ναταλία Γερμανού: Έλα στην Λέσβο να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς!

Γιώργος Αυτιάς: Έλα στη Σάμο να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς!

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Έλα στην Ικαρία να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς!

Χριστόφορος Μερούσης Έλα στη Χίο να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς!

Μιμή Ντενίση: Έλα στο Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς!

Πάμε Βόρειο Αιγαίο, λοιπόν, για διακοπές αλλιώς…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ