Από στιγμή σε στιγμή αποκαλύπτεται το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη - Πως έφτασαν στα ίχνη της (βίντεο)

Η 35χρονη προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σήμερα το πρωί ως βασική ύποπτη...

Θέμα χρόνου εκτιμούν αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η 35χρονη αποχώρησε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αυτή την ώρα διενεργείται έρευνα στο σπίτι της. 

Επίσης, όπως μετέδωσε νωρίτερα σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, η 35χρονη διατηρούσε σχέση με άνδρα, δικηγόρο στο επάγγλεμα, ο οποίος στη συνέχεια σύναψε σχέση με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, ενώ κίνητρο της πράξης φαίνεται πως είναι η ερωτική αντιζηλία. 

 

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του "Βήματος", Βασίλης Λαμπρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Mega, αστυνομικοί μιλούν για εμμονή της 35χρονης με την άτυχη 34χρονη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.  

Παράλληλα, δε, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Να σημειωθεί,επίσης, πως οι Αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της 35χρονης, μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, της επικοινωνίας της με την εταιρεία ραδιοταξί, καθώς και από το οπτικό υλικό που βρέθηκε από κάμερες ασφαλείας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ