Ήταν συμμαθήτριες με την Ιωάννα η φερόμενη ως δράστις; Ένταλμα σύλληψης – Και οι δύο απόφοιτες πανεπιστημίου

Τα στοιχεία εις βάρος της ήταν συντριπτικά.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η 35χρονη αποχώρησε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αυτή την ώρα διενεργείται έρευνα στο σπίτι της. 

Δείτε επίσης: Από στιγμή σε στιγμή αποκαλύπτεται το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη - Πως έφτασαν στα ίχνη της (βίντεο)

Επίσης, όπως μετέδωσε νωρίτερα σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, η 35χρονη διατηρούσε σχέση με άνδρα, δικηγόρο στο επάγγλεμα. 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN το κίνητρο για να επιτεθεί η ίδια στην 33χρονη Ιωάννα ήταν η ερωτική αντιζηλία και όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας στο Facebook ανάμεσα στο σύντροφό της και την 33χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη από την ώρα που προσήχθη στις Αρχές και εντοπίστηκαν στο σπίτι της η περούκα, η τηλεκάρτα και τα γάντια ήταν σίγουροι ότι αυτή ήταν η δράστιδα.

Οι δυο γυναίκες ήταν συμμαθήτριες

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δυο γυναίκες ήταν συμμαθήτριες σε σχολείο στην Αμφιλοχία.

Η καταγωγή της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστις κατάγεται από το χωριό Σταθά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το θύμα της επίθεσης έχει καταγωγή από το Λουτρό της Αμφιλοχίας. Πρόκειται για δυο πολύ κοντινά χωριά.

Όλα άρχισαν πριν από ένα χρόνο, όταν συναντήθηκαν σε γάμο κοινού γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους. Η 35χρονη ύποπτη συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση.

Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook. Η βασική ύποπτη της υπόθεσης το αντιλήφθηκε και άρχισε να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ένα ειρωνικό σχόλιο της 35χρονης στο προφίλ της Ιωάννας.      

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ