Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη: Με γιατρούς και εθελοντές κάνουν τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους (φωτό)

Στο Καστελόριζο οι πλωτές ομάδες του ΕΟΔΥ....

Κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με την AXION HELLAS πραγματοποιούν, στο πλαίσιο της πολυήμερης αποστολής του ΕΟΔΥ σε ακριτικά νησιά, διαγνωστικές εξετάσεις και τεστ αντισωμάτων για COVID-19 σε ευπαθείς ομάδες και κατοίκους 16 νησιών του Νότιου Αιγαίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο πανέμορφο ακριτικό Καστελόριζο, χθες το απόγευμα, σε μια σεμνή και άκρως συγκινητική τελετή κι αφού ολοκληρώθηκε η ακολουθία των εγκαινίων από τον πατέρα Γεώργιο, η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη πάτησε το «πράσινο κουμπί» και έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρογεννήτρια, που με την ευγενική χορηγία της κας Έλενας Αμβροσιάδου και τις ενέργειες της ΑΧΙΟΝ HELLAS, εγκαταστάθηκε στο νησί. Η ηλεκτρογεννήτρια θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του στρατοπέδου Διοίκησης Άμυνας (ΔΑΝ) αλλά παράλληλα μπορεί να υποβοηθήσει όλο το νησί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Στη τελετή απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου , ο Πρόεδρος της AXION HELLAS Βασίλης Πατέρας, ο Υποστράτηγος Διοικητής της 95ης ΑΔΤΕ Δημήτρης Χούπης και ο Διοικητής της ΔΑΝ Μεγίστης Φωτεινόπουλος Αθανάσιος. #AxionHellas #WeSupportSociety

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Axion Hellas (@axionhellas) στις

 

 

 

Στο πέρασμά τους από την Πάτμο, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι και προτού μεταβούν στο Καστελόριζο, τα μέλη των πλωτών ομάδων, συνοδευόμενα και από τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη τα γραφεία της Περιφέρειας, όπου τους υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, Χαρούλα Γιασιράνη μαζί με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

 

 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις εξετάσεις και τεστ για COVID-19. Στην ανάρτησή της έγραψε: ''Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία.

Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19''.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ