Η Τζένη Μπαλατσινού: Μια βασίλισσα της ομορφιάς που στέκεται λεβέντισσα τώρα στα δύσκολα του Πέτρου


Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης :στο entertv.gr



Σε λίγο καιρό συμπληρώνουν 20 χρόνια μαζί. Το 1994, εκείνος τότε δούλευε ακόμα στον Τερζόπουλο και εκείνη ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Όταν γνωρίστηκαν βρίσκονταν και οι δύο σε σχέση. Αρχικά, εκείνος δεν ήθελε να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και γι’ αυτό τον λόγο την προξένευε στον κολλητό του!

«Την συμπαθούσα πιο πολύ απ’ όλες, γιατί δεν έκανε ποτέ το ψώνιο και γιατί είχε καθαρά ρομαντική ομορφιά. Όμως από το μυαλό, το συνειδητό, δεν είχε περάσει τίποτε απολύτως ερωτικό» έχει παραδεχτεί ο ίδιος.

Εκείνη τη χρονιά τους είχα πετύχει σε ένα από τα πρώτα τους ραντεβού στο Easy Busy του Βασίλη Τσιλιχρήστου (εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το Balux). Είχαν φτάσει ξεχωριστά και πρόσεχαν πολύ ώστε να μην δίνουν στόχο. Εκείνη ήταν μαυρισμένη, τα μαλλιά της βαμμένα πλατινέ και φορούσε ένα σέξι φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της.

Είκοσι χρόνια μετά, η Τζένη παραμένει μία πολύ ωραία, αλλά το κυριότερο, δυναμική γυναίκα που επηρεάζει τον Πέτρο όσο κανένας άλλος και συνεχίζει να τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

Όπως και στην καταστροφή της ΙΜΑΚΟ, έτσι και σήμερα, Τρίτη, που ο σύζυγός της εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, η Τζένη κλήθηκε να πάρει τα ηνία της εκπομπής, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανθεκτικότητά της και βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα χαμογελαστή και χαλαρή, λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν σε πολλούς γύρω μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εταιρίες τους.

Γνωρίζοντάς την, όμως, όλα αυτά τα χρόνια- φίλοι δεν ήμασταν ποτέ, βέβαια- βλέπω μια γυναίκα λυπημένη βαθιά και κουρασμένη ψυχολογικά, αλλά ταυτόχρονα πολύ περήφανη για να δείξει προς τα έξω τα πραγματικά της συναισθήματα, γιατί το τελευταίο που θα ήθελε να της συμβεί είναι να τη λυπούνται.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, εξάλλου, στάθηκε καθοριστικό για εκείνη και τον Πέτρο, αφού για πρώτη φορά, πέρασαν αρκετό καιρό χωριστά, προσπαθώντας να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, που είχε δοκιμαστεί πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακόμα και τότε, όμως, όπως και τώρα, προτεραιότητά τους είναι πάντα η ευτυχία της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου- και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να τους το πάρει ποτέ κανείς.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ