Νίκος Χαρδαλιάς για τα γενέθλια της μικρής του πριγκίπισσας: «Πόση ξεγνοιασιά, πόση ανεμελιά αλλά & πόση δύναμη η κάθε σου αγκαλιά» (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Η μικρή κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έχει σήμερα γενέθλια και ο πολιτικός δημοσίευσε μία πολύ γλυκιά και τρυφερή τους φωτογραφία.

 

Η μικρή Δήμητρα, γίνεται οκτώ ετών και ο Νίκος Χρδαλιάς θέλησε να στείλει τις ευχές του και δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

«Οκτώ χρονών σήμερα our little Princess! Πόση ξεγνοιασιά, πόση ανεμελιά αλλά και πόση δύναμη η κάθε σου αγκαλιά! Κάθε σου σκέψη, κάθε σου όνειρο, το δικό μας στοίχημα ζωής μωρό μου! Δίνετε νόημα σε κάθε μου στιγμή με την αδελφή σου, ξεχωριστές μου! Χρόνια πολλά FidoDido μου, μεγαλώνεις και εσύ πλάσμα μου...» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

 

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες. Τη 19χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα και ένα χρόνο αργότερα, το 2012 γεννήθηκε η κόρη τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ