Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Ημερήσιες προβλέψεις....

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση, τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι.

 

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά να μην το παρακάνετε στο ρόλο της φιλικής συμπεριφοράς προς τους άλλους που συνεργάζεστε και βρίσκονται κοντά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδιά που έχετε διαλέξει στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αποφύγετε σκληρή κριτική, άσχημη συμπεριφορά ή γκρίνιες με τους συνεργάτες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές μέσα στο μήνα, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας, θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας εκούσια ή ακούσια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί που μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες και προφυλάξτε τη σχέση σας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ