H Taylor Swift συγκινεί με την ανοικτή παρέμβαση της υπέρ των μαύρων: «Ρίξτε κάτω τα αγάλματα των ρατσιστών» (Φωτό)

"Ως κάτοικος του Τενεσί, με αρρωσταίνει το γεγονός..." 

Ο θάνατος του George Floyd φαίνεται τελικά πως έχει κάνει του Αμερικανούς να ζητούν αυτά που για χρόνια δεν μπορούσαν…

 

 

 

H Taylor Swift μέσω των social media ξεκίνησε εκστρατεία αποκαθήλωσης των “ρατσιστών ιστορικών προσωπικοτήτων” στην πατρίδα της, το Τενεσί: «Ως κάτοικος του Τενεσί, με αρρωσταίνει το γεγονός ότι υπάρχουν μνημεία στην πολιτεία μας προς τιμήν ρατσιστών ιστορικών προσωπικοτήτων που έκαναν απεχθείς πράξεις.

 

 

 

Ο Edward Carmarck και ο Edward Bedford Forrest ήταν ελεϊνά πρόσωπα στη ιστορία της πολιτείας μας και θα πρέπει να τους συμπεριφερθούμε αναλόγως», ανεφερε αρχικα η pop star, συνεχίζοντας: «Κατεβάζοντας τα αγάλματά τους δεν θα διορθώσουμε αιώνες συστηματικής καταπίεσης, βίας και μίσους που οι μαύροι χρειάστηκαν να υποστούν, αλλά ίσως μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε όλους τους κατοίκους του Τενεσί και τους επισκέπτες μας να νιώθουν πιο ασφαλείς -όχι μόνο οι λευκοί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it don’t fits I still sits - small wooden box edition ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

 

 

Θα πρέπει αναδρομικά να αλλάξουμε την ταυτότητα ανθρώπων που διαιώνιζαν φριχτά μοτίβα ρατσισμού από “ήρωες” σε “κακοποιούς”. Και οι κακοποιοί δεν αξίζουν να γίνουν αγάλματα».

 

 

 

Απευθυνόμενη στις Αρχές του Τενεσί, η 30χρονη τραγουδίστρια έγραψε: «Όταν επιμένετε να τιμάτε ρατσιστές, δείχνετε στους μαύρους κατοίκους του Τενεσί και σε όσους τους υποστηρίζουν ποια είναι τα δικά σας πιστεύω και συνεχίζετε τον κύκλο του μίσους. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την ιστορία, αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ