Στέργιος Μικρούτσικος: Τι λέει για την επιστροφή του πατέρα του στην τηλεόραση (βίντεο)

Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος.

Ο Στέργιος αποκάλυψε πως τα τελευταία έξι χρόνια, τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται ως dj στο όμορφο νησί της Μήλου, ενώ μίλησε και για τα τηλεοπτικά σχέδια του πατέρα του.

Αναφερόμενος στον πατέρα του, Ανδρέα και την πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση, εν όψει και της επιστροφής του "Big Brother", ο Στέργιος Μικρούτσικος είπε «Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να τον δω στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις... Αν είναι κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει...».

Αποκάλυψε, δε, πως «στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν... Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς, αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά».

Ο Στέργιος Μικρούτσικος ανέφερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Ανδρέα να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. «Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται, αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες...» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ