Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Από τον Ιανουάριο παρακολουθούσε την Ιωάννα η 35χρονη δράστις (βίντεο)

Τι λένε μάρτυρες που την είδαν....

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως και κάνουν λόγο για μια μυστηριώδης γυναίκα που φορούσε μαύρα και παρακολουθούσε την Ιωάννα από τα τέλη Γενάρη, στο Μοσχάτο, στη γειτονιά της 34χρονης.

Την καταγγελία έκανε αρχικά ένας 15χρονος μαθητής που την είδε να κρύβεται. Ο πατέρας του 15χρονου παιδιού επιβεβαίωσε, λέγοντας επίσης πως είδε την ίδια γυναίκα να παρακολουθεί το σπίτι της 34χρονης.

Στην εκπομπή LIVE NEWS στο Mega μίλησε ο κ. Άρης, γείτονας της 34χρονης Ιωάννας, που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα βρισκόταν υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό.

"Την είδα εγώ, την είχε δει ο γιος μου, η σύζυγός μου, την είδα αρκετοί και θορυβηθήκαμε γιατί την βλέπαμε επί μέρες.

Είχαν γίνει κάποιες κλοπές στη γειτονιά και θεωρήσαμε ότι κρατάει τσίλιες για κλοπή. Στις 22 του Γενάρη την αντιληφθήκαμε για πρώτη φορά. Γύριζε το παιδί στο σπίτι, βλέπει στην πρασιά μια φιγούρα με σκούφο, καλυμμένο το πρόσωπο με κασκόλ και με ένα κινητό που είχε ανάψει τον φακό.

Δεν είχε δει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, πραγματικά είδα τη συγκεκριμένη φιγούρα στην πρασιά της πολυκατοικίας και ρώτησα αν ψάχνει κάτι. Δεν απάντησε και έφυγε τρέχοντας", ανέφερε ο κ. Άρης.

"Εκείνο το βράδυ, επειδή θορυβηθήκαμε μίλησα με την αστυνομία και ζήτησα να έρθει περιπολικό στη γειτονιά, φοβούμενος ότι κάτι τρέχει. Πράγματι πέρασε περιπολικό, αλλά το άτομο είχε φύγει. Όταν την είδα στα σκαλιά, διαπίστωσα ότι ήταν γυναίκα, από τον σωματότυπο", συνέχισε ο ίδιος.

"Το επόμενο απόγευμα διαπιστώθηκε από τη σύζυγό μου ότι ήταν πάλι κάτω από το μπαλκόνι και περιφερόταν επί μιάμιση ώρα. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου, αλλά μέχρι να έρθω, εξαφανίστηκε", πρόσθεσε.

"Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η κατηγορούμενη. Εγώ είδα ένα καλυμμένο πρόσωπο με κασκόλ, ήταν νύχτα. Μόνο τα μάτια της είδα. Δεν μπορώ να πω αν ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν μια σχετικά ψιλή γυναίκα, με κανονικό σωματότυπο", εξήγησε ο κ. Άρης.

"Πιστεύω ότι εάν υπάρχει δυνατότητα να δουν τα κινητά τηλέφωνα στις 22-23-24 Γενάρη, θα διαπιστώσουν αν ήταν το στίγμα στο σημείο αυτό", κατέληξε ο γείτονας της 34χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ