Τζένη Μπαλατσινού: Τον πρώτο χρόνο γάμου γιόρτασε με τον Βασίλη Κικίλια — Ποια φωτογραφία ξεχώρισε που δεν είχαμε δει (Φωτό)

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση της...

Έναν χρόνο έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε επίσης: Γάμος Κικίλια - Μπαλατσινού: Η νύφη υπέρκομψη - Ο γαμπρός ξυρίστηκε - τα πεθερικά - οι κουμπάροι (φώτο-βίντεο)

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι στις 16 Ιουνίου σε κλειστό κύκλο στον Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, επισημοποιώντας τη σχέση τους, την οποία για πολύ καιρό κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Οι δυο τους επέλεξαν τη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς είναι ένας τόπος που επισκέπτονται για να ηρεμούν, ενώ εκεί λειτουργεί και ο πνευματικός τους.

 

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου Κικίλια - Μπαλατσινού στη Σαντορίνη: Στο πλευρό του συζύγου της, η ωραία Τζένη, 1 χρόνο μετά το γάμο (Φωτό)

 

Η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, θέλησε να μοιραστεί δημόσια την ευτυχία της. Έτσι, πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μυστήριο την οποία συνόδευσε με το μήνυμα: «365 σελίδες από το πρώτο βιβλίο..».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

365 σελίδες από το πρώτο βιβλίο..#love #gratitude #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

 

Δείτε επίσης: Ο Βασίλης Κικίλιας & το κορίτσι του: Ένας χρόνος... Τζένη μου (φωτό)Ο Βασίλης Κικίλιας & το κορίτσι του: Ένας χρόνος... Τζένη μου (φωτό)

 

Χαρούμενη επέτειος…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ