Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν την σορό της σε πηγάδια στο Εξοχικό του Γερμανού – Ύποπτος και για την δολοφονία 13χρονου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν... 

Ο Γερμανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή και την δολοφονία της μικρής Βρετανίδας Μάντλιν Μακάν, αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση, δήλωσαν οι δικηγόροι του στην γερμανική τηλεόραση.

Οι νέες εξελίξεις της υπόθεσης είναι φρικιαστικές αφού τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know I've barely posted in he last year (ish), but quick thanks to the people who continue to follow Madeleine's story and support her without me posting everyday. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine McCann (@findmaddyy) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες στα πηγάδια του λευκού εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ όπου διέμενε ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 στην Πορτογαλία στρέφονται οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας αναζητώντας τη σορό της.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει από πορτογαλικά ΜΜΕ η πληροφορία ότι η αστυνομία ετοιμάζεται για εκσκαφές στα οικόπεδα δύο κατοικιών που είχε χρησιμοποιήσει ο Κρίστιαν Μπρύκνερ, η μία εκ των οποίων – μια αγροικία συγκεκριμένα – απέχει μόλις 25΄με τα πόδια από το ξενοδοχείο, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της Μαντλίν τον Μάιο του 2007. 

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μπρύκνερ μπορεί να έχει γράψει επιστολές που ανέφεραν το όνομα της μικρής Μαντλίν αναφέρει η Daily Mail. 

Yποπτος και για τον βιασμό και τη δολοφονία 13χρονου ο Γερμανός

Οι αρχές ερευνούν αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι αυτός που βίασε και εν συνεχεία τεμάχισε τον 13χρονο Γερμανό Τριστάν Μπρούμπαχ.

Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε τεμαχισμένο σε υπόγεια διάβαση της Φρανκφούρτης το 1998. 

Το ακρωτηριασμένο πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε στην υπόγεια διάβαση «Liederbach» κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό «Frankfurt-Hochst».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ