Σήμερα ο μεγάλος τελικός του MasterChef: Ζωντανά η ανακοίνωση του νικητή – Σταύρος & Σταυρής διεκδικούν 50.000 ευρώ

Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό.... 

Το πρώτο μέρος του φετινού τελικού του MasterChef προβλήθηκε χθες στις οθόνες μας με τους Σταύρο και Σταυρή να τα «δίνουν όλα» στην κουζίνα.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef έφτασε και Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης διεκδικούν σήμερα το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ και δύο φίλοι μπαίνουν ξανά στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά μόνο ο ένας θα αναδειχθεί νικητής.

 

 

Στο πρώτο μέρος του τελικού οι δύο φιναλίστ έπρεπε να μαγειρέψουν το πιάτο που θεωρούν ότι μπορεί να βαθμολογηθεί με 10, αλλά και το λεγόμενο «signature dish» δηλαδή εκείνο που θα έβαζαν σ’ ένα μενού εστιατορίου.

Τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό απαιτούν νέους κανόνες στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Μέχρι πέρισυ στον τελικό που γινόταν live ήταν καλεσμένοι όλοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι αλλά και συγγενείς των φιναλιστ. 

Σήμερα στο ζωντανό μέρος του τελικού, όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής, θα βρίσκονται μόνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ.

Για πρώτη φορά ούτε συγγενείς, ούτε πρώην παίκτες θα είναι παρόντες. Το τρέιλερ του μεγάλου τελικού δείχνει πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν απολαυστικό και ανταγωνιστικό τελικό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ