Επίθεση με βιτριόλι: Η κακία δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα λένε οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας - Σιωπή χωρίς συγνώμη (βίντεο)

«Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό το άτομο δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα τέτοιο που να υπάρχει το ακαταλόγιστο της πράξης της...» τόνισε ο ένας εκ των συνηγόρων Απόστολος Λύτρας.

Παράσταση υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσουν οι δικηγόροι της 34χρονης, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ένας εξ αυτών, Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας για εκείνον δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι δεν απολογήθηκε, ενώ τόνισε πως όλα τα στοιχεία ήταν εις βάρος της κατηγορουμένης.

«Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό το άτομο δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα τέτοιο που να υπάρχει το ακαταλόγιστο της πράξης της...» ανέφερε ο δικηγόρος της 34χρονης, ενώ τόνισε πως το πιθανότερο είναι να μην ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

 

 

Παράλληλα, οι δύο συνήγοροι της 34χρονης, σε δηλώσεις που έκαναν μετά την επίσκεψή τους στο ανακριτικό γραφείο, αναφέρθηκαν «σε ηθική ικανοποίηση» της παθούσας από την απόφαση προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης αλλά και στην ανάγκη του θύματος για μία «έμπρακτη μετάνοια» της φερόμενης ως δράστιδας.

Ο κ. Λύτρας αναφερόμενος στο θέμα ενδεχόμενου αιτήματος ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από την υπεράσπιση, υπογράμμισε πως «η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο έτερος συνήγορος του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε «θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια», προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε «μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ