Δολοφονία 49χρονου στη Θεσσαλονίκη - Η αδελφή του τον υπερασπίζεται: «Αγαπούσε τη γυναίκα του & την οικογένειά του» (βίντεο)

«Είναι ψέματα, τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης...» είπε η αδελφή του 49χρονου.

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στον Ευόσμο Θεσσαλονίκης, με την σύζυγο και την κόρη του 49χρονου ταξιτζή να τον δολοφονούν, υποστηρίζοντας ότι δεν άντεχαν άλλο την κακοποίηση.

Η 45χρονη και η 18χρονη δολοφόνησαν τον 49χρονο με περισσότερες από 10 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό, με την κόρη του να αναφέρει στην κατάθεσή της πως ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 14 ετών.

Όπως είπε ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης, η μητέρα "θόλωσε" όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της βίαζε την κόρη τους, ενώ υποστήριξε πως κακοποιούσε και την ίδια συστηματικά.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 49χρονου στη Θεσσαλονίκη - Τώρα έμαθα ότι βίαζε την κόρη μας από τα 14 της (βίντεο)

Η αδελφή του 49χρονου, από την πλευρά της, μιλώντας στο Star, ανέφερε πως όσα ισχυρίζονται οι δύο γυναίκες είναι ψέματα. 

(Μετά το 23' λεπτό το ρεπορτάζ...)

«Μάνα και κόρη τον κομμάτιασαν... Το περίμενα από την πρώτη στιγμή, γιατί ήξερα τι γινόταν» είπε η αδελφή του, μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα.

«Την αγαπούσε πάρα πολύ και τη γυναίκα του και τα παιδιά του... Είναι ψέματα, τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης... Γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν» ανέφερε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε «Ο αδελφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι πάνω της...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ